Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: «Μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε Άρης»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το φιλικό στον Εύοσμο:

«Καταρχάς το γήπεδο ήταν ακατάλληλο. Όλοι παίζανε με προσοχή μη χτυπήσουν. Αυτά τα φιλικά είναι ευκαιρίες για μερικούς παίκτες, πρέπει να δείξουν πράγματα. Άλλοι έδειξαν, άλλοι όχι».

Για τον Μαντσίνι:

«Ο Μαντσίνι δεν έκανε κάτι φοβερό αλλά τα πατήματά του ήταν καλά. Κέρδιζε τη μπάλα, είχε θράσος. Δείχνει πως είναι παίκτης που μπορεί να δείξει πράγματα».

Για τον Ένινγκ:

«Μας πάνε οι Γερμανοί προπονητές γενικά. Ο Ρεχάγκελ στα αζήτητα ήταν αλλά έδειξε τι προπονητής ήταν. Εμείς είμαστε μαζί του, δεν το συζητάμε, τον στηρίζουμε. Εμπιστευόμαστε και τον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα).

Γι’ αυτό είναι σε αυτή τη θέση ο Χαριστέας, για να τον εμπιστευόμαστε στις επιλογές του. Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών, αλλά πρέπει να στηρίζουμε τον άνθρωπο. Μας ενδιαφέρει να πάει καλά η ομάδα. Έχει εικόνα για τον Άρη, για τον κόσμο κλπ. Ελπίζω ο Άγγελος να τον εξοικειώσει γρήγορα. Θα μάθει γρήγορα την ομάδα και την πόλη».

Αν «σώζεται η παρτίδα» λόγω της βαθμολογίας:

«Όταν σε ένα παιχνίδι παίρνεις τρεις βαθμούς η ψαλίδα κλείνει εύκολα. Δεν ανησυχώ εγώ. Είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να έχουμε μεγάλους στόχους, άσχετα αν καμιά φορά δεν τα καταφέρνουμε. Πρέπει να γίνουν πράξη αυτά. Τα ματς με ΟΦΗ, ΑΕΛ και Βόλο δεν έπρεπε να χαθούν με τίποτα. Συμβαίνουν όμως κι αυτά. Μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Πρέπει να αγωνίζεσαι πραγματικά κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Θέλει 1-2 παιχνίδια να πάρει νίκες και να ανεβεί η ψυχολογία»

Για τον Τερζή:

«Ο άνθρωπος το είπε πως είναι για λίγους αγώνες»

Για το ματς με τη Ξάνθη, όντας παίκτης της ομάδας στο παρελθόν:

«Μπορεί να γίνει εκεί το restart όπως πέρυσι. Το ελπίζουμε τουλάχιστον. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι, η Ξάνθη έχει τα πάνω της. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ο Άρης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button