Γενικά

Κωνσταντίνος Ζέρβας: “Χθες ήταν το γήπεδο του Ηρακλή, αύριο του Άρη και μεθαύριο του ΠΑΟΚ”

Μιλώντας χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λύση που δόθηκε στο χρόνιο ζήτημα του ιστορικού Γ.Σ. Ηρακλής.

Όπως αναφέρει η Voria.gr στο ρεπορτάζ της : «Συμβάλαμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, διαβεβαιώνοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα σταθεί δίπλα σε όλα τα σωματεία της πόλης και τα προβλήματά τους.
«Δεν αντιμετωπίζουμε προνομιακά καμία ομάδα. Κάθε υπόθεση των ομάδων της πόλης είναι και δική μας υπόθεση. Δεν μπαίνουμε σε οπαδικές αντεγκλήσεις και διαμάχες. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός. Χτες ήταν ο Ηρακλής, αύριο ο Άρης και το ζήτημα του Παλέ ντε Σπορ και μεθαύριο ο ΠΑΟΚ με το νέο του γήπεδο. Σε όλα τα θέματα είμαστε καταλύτης επίλυσης. Ενεργούμε επί της ουσίας και όχι επικοινωνιακά ή επιφανειακά. Θέλουμε δηλαδή το αποτέλεσμα. Στον δήμο μας έχουν την έδρα τους τα τρία μεγάλα ιστορικά σωματεία της πόλης μας και η διοίκηση του δήμου θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στα δίκαια αιτήματά τους και στις δυσκολίες τους», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. Σωπα ρε Ζέρβα, μας χορτάσατε με τα φούμαρα, την βοήθεια που περίμενε από την κυβέρνηση και τον Γεραπετρίτη ο Καρυπίδης ακόμα την παίρνει. Στο Παλαι πληρώνουμε ενοίκιο, όσον αφορά το γήπεδο ποδοσφαίρου δεν κουνιέται φύλλο, θια βγαίνεις εσύ και οι όμοιοι σου να πουλάνε τους παπάδες τους καλή ώρα και λίγο πριν τις εκλογές θα αυξάνετε την ένταση και θα τρέχει ο κάθε <> να ψηφίσει εσένα και τους όμοιους σου. Το ΘΑ φιλαράκι δεν κάλυψε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button