Μπάσκετ

Κυριαζής: “Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λευτέρης, είναι έτοιμος να προσφέρει στον Άρη”.

Ο προσωπικός γυμναστής του Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργος Κυριαζής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και την επιστροφή του στον Άρη:

Με τον Λευτέρη από όταν ήταν 10-11 χρονών στον Άρη, τον είχα και σε ομαδικό κομμάτι  και σε ατομικό μέχρι και στον Παναθηναϊκό που ήταν και το καλοκαίρι που τελείωνε τις υποχρεώσεις του κάτω, ερχόταν και κάναμε κάθε μέρα γυμναστική.

Δεν σταμάτησε να εργάζεται ποτέ, όταν έχεις μια σχέση τόσων χρόνων με έναν αθλητή και πέρα από αθλητής προχωράει και στο ανθρώπινο κομμάτι η σχέση, είναι λογικό να γνωρίζεις κάποιον καλύτερα.

Ο Λευτέρης και το καλοκαίρι που κάναμε γυμναστική ήταν στην καλύτερη κατάσταση που τον έχω δει, είναι σε εξαιρετική φόρμα και του λείπει ο χρόνος συμμετοχής αλλά θα τον πάρει στον Άρη, εγώ που τον ξέρω πάρα πολύ καλά ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερα του. Αυτά που κάναμε το καλοκαίρι ήταν σε υψηλό βαθμό απαιτητικά και τα έβγαζε.

Ακόμα και στον Παναθηναϊκό άνετα θα μπορούσε να έχει χρόνο συμμετοχής και είναι η γνώμη μου αυτή. Είναι έτοιμος να προσφέρει στον Άρη και να βοηθήσει την ομάδα.

Πιστεύω ότι αυτή η μετακίνηση από τον Παναθηναϊκό στον Άρη, θα τον βοηθήσει να κάνει το Μπαμ, έχει πάρα πολλά να δώσει, πέρα από αθλητής είναι και σπουδαίος χαρακτήρας και πιστεύω ότι θα απογειωθεί στον Άρη.

«Έχω σκάσει και θέλω να παίξω» αυτό μου είπε και ο ίδιος. Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά και είναι έτοιμος να έρθει στον Άρη. Όταν είσαι από 10 ετών σε έναν σύλλογο είναι λογικό να το βλέπεις σαν δεύτερο σπίτι σου.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Τεράστια ιστορία του κόουτς Γιαννάκη και σαν αθλητής και στη συνέχεια σαν προπονητής, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Τα λόγια περισσεύουν πιστεύω για τον Γιαννάκη και μακάρι να του πάνε όλα όπως τα θέλει και μακάρι ο Άρης μας να γίνει όπως ήταν όταν έπαιζε ο ίδιος.

Για τον ίδιο και την θητεία του στον Άρη:

Πέρασα και εγώ σαν αθλητής και σαν προπονητής πάνω από όσα 20 χρόνια στον Άρη και είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα. Και ένας  τραυματισμός που είχα και το ύψος, δεν με βοήθησαν να συνεχίσω, οπότε δεν είχα τα σωματικά προσόντα να πάω πιο ψηλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button