Ποδόσφαιρο

Κυρίαρχος ο Άρης στην Τρίπολη, “καθάρισε” (0-3) σε ένα ημίχρονο τον Αστέρα

Σοβαρός, αποφασισμένος και αποτελεσματικός, ο Άρης πήρε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη χάρη στο εκπληκτικό του πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας στο +4 από την 6η θέση

Φοβερό ξεκίνημα, Λάρσον και Ντιγκινί έβαλαν τις βάσεις

Καλύτερος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ο Άρης, που απείλησε για πρώτη φορά στο τρίτο λεπτό, όταν μετά από ασταθή απομάκρυνση του Παπαδόπουλου ο Τόνσο δεν κατάφερε να κάνει το 0-1.

Αυτό όμως θα συνέβαινε έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από κλέψιμο του Ντιγκινί ο Τόνσο έδωσε την μπάλα στον Λάρσον, ο οποίος με μια βολίδα από θέση μέσα-δεξιά στην μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι δεν απειλήθηκαν, με τους Μπάσα και Σιώπη να κυριαρχούν στην μεσαία γραμμή, μάλιστα ο τελευταίος ήταν αυτός που στο 23ο λεπτό έκλεψε την μπάλα, και με μια εκπληκτική μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ντιγκινί, με τον Γάλλο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Άντεξε την πίεση, και με…Ματέο κλείδωσε την νίκη

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει, με τον Κουέστα να αποκρούει με τα πόδια σουτ του Μανιά σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής, τα σουτ των Κυριακόπουλου και Ρόλε κατέληξαν άουτ και αυτές ήταν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων για να μειώσουν σε 1-2, καθώς με την λήξη του ημιχρόνου μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια του Τόνσο και σου του που κατέληξε στο δοκάρι, ο Ματέο Γκαρσία δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ριμπάουντ και να διαμορφώσει το 0-3.

Κράτησε το σκορ ο Άρης, ντεπούτο ο Φέτφα

Ο Άρης είχε καλή ευκαιρία για το 0-4 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν μετά από σουτ του η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο άουτ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή έκανε και ο Γιάννης Φετφατζίδης με την φανέλα του Άρη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπήκε στο γήπεδο στο 74ο λεπτό ενώ με την συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού λίγο έλλειψε να χριστεί και σκόρερ, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει το δυνατό σουτ του.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προσπάθησε να μειώσει, έχασε ορισμένες ευκαιρίες με κορυφαία αυτήν του Μανιά στο 83ο λεπτό σε θέση τετ α τετ με τον Κουέστα, με τον τερματοφύλακα του Άρη να λέει “όχι” για μια ακόμη φορά.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Σάββα Παντελίδη φτάνει τους 32 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά στους 4 με τον έκτο Παναθηναικό, και στους 5 από τον έβδομο Παναιτολικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button