Ποδόσφαιρο

Κυπαρίσσης: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε με τον πρωτοπόρο και αήττητο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού Θωμάς Κυπαρίσσης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό X-PRESS» με τον Γιώργο Τότσικα:

Τα σχόλια του για το ερχόμενο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Άρη:

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέρουμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο και αήττητο δεν έχει κάνει ήττα ο Άρης. Δεν είναι τυχαίο βέβαια εγώ θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται εκεί είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και η πιο ώριμη. Γιατί νομίζω σε κακή μέρα έχει πάρει αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν τις μεγάλες ομάδες.

Για τα στραβοπατήματα του Άρη στους αγώνες:

Αυτό είναι γεγονός, όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν γίνεται να παίζεις πάντα καλά. Όλο το μυστικό είναι τις μέτριες μέρες να βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τα παιχνίδια, νομίζω ο Άρης μέχρι σήμερα το έχει αποδείξει αυτό χωρίς να έχει χωρίς να έχει υψηλή στάνταρ απόδοση σε κάποια παιχνίδια κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς και γι’ αυτό είναι και μπροστά.

Για το φαβορί του αγώνα:

Δεν υπάρχει φαβορί, φυσικά παίζουμε με τον πρωτοπόρο, νομίζω το μαρτυράει η βαθμολογία από εκεί και πέρα νομίζω ότι και εμείς θεωρούμαστε μια πάρα πολύ αδικημένη ομάδα γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς τους οποίους δικαιούμαστε βάση της απόδοσης και της εικόνας που έχουμε δείξει σε πάρα πολλά παιχνίδια.

Για τις μεταγραφές του Πανσερραϊκού:

Είμαστε διαφορετικοί από την αρχή του πρωταθλήματος, βέβαια και αυτό έχει ένα ρίσκο αλλά δεν γινόταν να το αποφύγουμε αυτό διότι εγώ ανέβηκα πάνω 11 Οκτωβρίου και βρήκα ένα ρόστερ με 17 παιδιά  τα οποία δύο ήταν τραυματίες, η ομάδα είχε έναν τερματοφύλακα, υπήρχαν αντικειμενικώς γενικές δυσκολίες. Θεωρώ ότι φέτος είναι πάρα πολύ σημαντική η χρονιά για τον Πανσερραϊκό άμεσος στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα. Τον Δεκέμβριο προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα κενά, ήταν αρκετά έως πολύ δύσκολο γιατί είχαμε και τον περιορισμό κάτω των 23 και έπεσε πάρα πολύ δουλειά για να βρούμε αυτά τα παιδιά τα οποία στο 80 και 90% έχουν παραστάσεις από την Α’ εθνική και είμαστε στο στάδιο προσαρμογής μέσα στην ομάδα.

Για το πως περιμένει η Σέρρες τον αγώνα:

Όπως όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν λέμε ότι είναι μονόδρομος. Είμαστε αναγκασμένοι θέλοντας και μη να παίζουμε για την νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός μέχρι η ομάδα να ξεφύγει από αυτή τη βαθμολογική θέση που είναι.

Για τον νέο προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη:

Είναι θετικό ξεκίνημα, τα στοιχεία τα οποία κοίταξα περισσότερο για να τον επιλέξουμε ήταν ότι γνωρίζει την φετινή Β’ εθνική, έχει εμπειρία, έχει δουλέψει και στο παρελθόν με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές κάτι που  ήταν απαραίτητο στοιχείο για την επιλογή του κ. Χαραλαμπίδη γιατί όπως ξέρετε το ρόστερ της ομάδας μας το 80% περίπου είναι κάτω των 23 ετών. Αυτά ήταν κάποια στοιχεία τα οποία τα πήρα πολύ σοβαρά υπόψιν και κατέληξα τελικά σε αυτόν τον προπονητή.

Για τα παράπονα του Κατσουράνη και της Παναχαϊκής:

Αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου. Τα είπαμε και με τον κ. Χαλκιά και τον κ. Κατσουράνη μετά το παιχνίδι, 6 λεπτά καθυστέρηση δεν έκανε κανένας λόγο γι’ αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε κάποια φάση η οποία σημάδεψε το παιχνίδι. Ήταν η πρώτη μου ερώτηση όταν μπήκα στα αποδυτήρια και υπήρχε μια ένταση.

Για το αν υπάρχει πρόβλεψη κερκίδας για τους φίλαθλους του Άρη το Σάββατο:

Απ’ όσο ξέρω ναι στον χώρο τον φιλοξενουμένων, δεν είναι σίγουρο αλλά ναι απ’ ότι άκουσα. Θα μπορεί να έρθει ο κόσμος του Άρη και πιστεύω να δουν όλοι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για το αν βλέπει τον Άρη στην Super League:

Θεωρώ ότι θέλει προσοχή υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμη. Πρέπει να διατηρήσει την σταθερότητα την οποία έχει, δηλαδή σε συγκεκριμένα παιχνίδια πλέον ο Άρης ψάχνει συγκεκριμένο αριθμό νικών.

Για τον ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ είναι μια βαριά φανέλα έχει κόσμο έχει και καλή ομάδα και πολλές φορές και οι μεγάλες ομάδες γεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button