Ποδόσφαιρο

Κυζερίδης: «Μπήκαν βάσεις για να πρωταγωνιστήσει ο Άρης»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Έτυχε να με χτύπησε ο καρκίνος αλλά διαπίστωσα και διαπιστώνω ότι όλα αυτά τα χρόνια η αγάπη του κόσμου με έχει συγκλονίσει. Δεν έχω λόγια να πω. Το έχω πει και παλαιότερα, όλος αυτός ο κόσμος που υπάρχει και προσεύχεται για εσένα και ανάβει κεράκι είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Προσπαθώ όσο γίνεται τις δυσκολίες της ζωής να της αντιμετωπίσω με ηρεμία.

Για τον Άρη είπε:

Στον Άρη χρειάζονται άτομα που ξέρουν την νοοτροπία, ξέρουν τα αποδυτήρια και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Βλέπω σε άλλες ομάδες που το κάνουν. Δεν είναι κακό να έχεις ποδοσφαιριστές παλιούς που ξέρουν το ποδόσφαιρο, τη νοοτροπία, να βοηθήσουν τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Ο καθένας στο πόστο του και να κάνει ο καθένας αυτό που ξέρει να κάνει. Όταν το βλέπω σε ομάδες το θαυμάζω.

Για το πως βλέπει τον Άρη είπε:

Έχει γήπεδο, ομάδα και θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Πρέπει να κοιτάξει το σήμερα και το αύριο και το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Εύχομαι να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Για το αν του έκανε κάποιος παίκτης εντύπωση είπε:

Υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά. Το θέμα είναι να πάρεις από τον κάθε παίκτη το 100% και εκεί θα φανεί η επιτυχία. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, ποιοτικούς και με μυαλό. Έχουν τεχνική και δύναμη. Αν ο προπονητής μπορεί να τους δέσει θα υπάρχουν σίγουρα επιτυχίες. Το ξεκίνημα είναι καλό και οι βάσεις που έχουν μπει είναι πολύ καλές. Περιμένω να δω τους παίκτες και στα ντέρμπι που θα παίζουν με ποιοτικούς παίκτες και να δείξουν και αυτοί την ποιότητα τους.

Για το ΠΑΟΚ – Άρης είπε:

Αυτό είναι κάτι ευχάριστο για τη Θεσσαλονίκη και για τον κόσμο. Πάνω απ’όλα είναι ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχει αντιπαλότητα, ενθουσιασμός, δύναμη. Ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο θα θυμηθεί τα παλιά. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, να μη γίνουν απρόοπτα με φιλάθλους. Θεωρώ ότι ο Άρης έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button