Ποδόσφαιρο

Κρίστι Βάνγκέλι: “Ήθελα από φέτος να γυρίσω πίσω στον Άρη αλλά δεν μου έγινε κάποια πρόταση”

Ο Κρίστι Βανγκέλι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή αθλητικό X-Press και μίλησε σχετικά με τον Άρη αλλά και μοιράστηκε και τις αναμνήσεις του από το Άρης- Μπόκα του 2009 οπού το έζησε σαν ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν θέλει να ξαναφορέσει  την φανέλα του Άρη είπε:

Ε κοιτάξτε στο χέρι μου δεν είναι, δεν κρύβω ότι ήθελα από φέτος να γυρίσω πίσω στον Άρη και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τελευταία στιγμή περίμενα αλλά δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Απλά εύχομαι να γίνει σωστή δουλειά φέτος και ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για το τι πρέπει κάνει ο Άρης κατά την άποψη του είπε:

Η ομάδα πρέπει να ανέβει φέτος πάση θυσία, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, πρέπει να παίρνει τους τρείς βαθμούς σε κάθε παιχνίδι ακόμα και αν δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι να κερδίζει. Είναι αμαρτία από τον Θεό ο Άρης να λείπει από την Super League, φέτος πρέπει να ανέβει επειγόντως. Παίζουν κάποιες άλλες στην α’ εθνική με 200 οπαδούς όλο και όλο και λείπει ο Άρης που έχει τόσο κόσμο, φαντάσου πόσο πίσω πάει το Ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Άρης οπωσδήποτε.

Στο τι θυμάται από εκείνο το βράδυ στις 05/08/2009 είπε:

Αυτό που είχε γίνει κανένας μας δεν το περίμενε ακόμα και η αντίπαλη ομάδα είχε πάθει την πλάκα της με την υπέροχη ατμόσφαιρα αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να είχε και 30.000 κόσμο στο γήπεδο εκείνο το βράδυ, ήταν απίστευτο πραγματικά, ήταν μια ατμόσφαιρα που δεν είχε ξαναζήσει η ομάδα παλιότερα και ήταν κάτι πρωτόγνωρο όπως και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο τι σκεφτόταν όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και αντίκρισε αυτήν φανταστική εικόνα είπε:

Κανένας μας δεν το περίμενε, ήταν απίστευτο, ήταν κάτι μοναδικό, δεν βλέπαμε από τα εκατομμύρια χαρτάκια που έπεφταν. Κανένας δεν περίμενε να αντικρύσει αυτό το θέαμα, 30.000 κόσμος και ο καθένας να κρατάει από έναν πυρσό αυτό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά νομίζω.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε:

Οι περισσότερες ομάδες με το ζόρι τα βγάζουν πέρα, αυτά που παίρνουν από τα τηλεοπτικά είναι μηδαμινά ειδικά στην Football League και αυτό φαίνεται και τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ, αφού πάρα πολλές ομάδες αποσύρονται συνέχεια από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button