Ποδόσφαιρο

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για Χόλμπεργκ και Σούντγκρεν, αυτά ισχύουν για τις περιπτώσεις των Σουηδών

Αρκετά πράγματα για τις μεταγραφές των Χόλμπεργκ και Σούντγκρεν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων 48 ωρών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί στις υποθέσεις Χόλμπεργκ και Σούντγκρεν, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν τις απαντήσεις από Νόρκεπινγκ και ΑΙΚ Στοκχόλμης αντίστοιχα.

Η περίπτωση του Χόλμπεργκ είναι πιο ξεκάθαρη, το μόνο “αγκάθι” είναι το οικονομικό και οι απαιτήσεις της ομάδας του σχετικά με το χρηματικό ποσό που θα λάβει όσο και το ποσοστό μεταπώλησης.

Η ρήτρα του 25χρονου φορ είναι στα 500.000 ευρώ, παρόλα αυτά μπροστά στην πιθανότητα να φύγει μετά το τέλος της σεζόν για το…τίποτα είναι αρκετά πιθανό η ομάδα του να δεχθεί να τον αποχωριστεί με ένα μικρότερο ποσό, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά τον Σούντγκρεν υπάρχει πάντα η επιθυμία του προπονητή να παραμείνει ο 28χρονος στην ΑΙΚ, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα, ενώ κατά τα άλλα ισχύουν τα ίδια δεδομένα με τον Χόλμπεργκ με την διαφορά ότι η δικιά του ρήτρα είναι στα 190 χιλιάδες ευρώ.

Η ΑΙΚ επίσης την προσεχή Δευτέρα (26/1) αναμένεται να αναχωρήσει για το Ντουμπάι όπου θα προετοιμαστεί, κάτι που κάνει κατανοητό πως έως τότε θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τον έμπειρο δεξιό μπακ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button