Ποδόσφαιρο

Κρίμα κι άδικο…

Ο Άρης παρά το ότι σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα ήταν φανερά καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκε με 0-2

Λίγο οι χαμένες ευκαιρίες, λίγο η… τύχη του Παναθηναϊκού, έφεραν την ήττα. Ο Άρης έχασε με 0-2, σε ένα ματς που δεν έπρεπε να μείνει με “άδεια” τα χέρια, αφού είχε αρκετές φάσεις για να σκοράρει, αλλά δεν το έκανε και οι “πράσινοι” εκμεταλλευόμενοι ένα τραγικό λάθος του Μπράμπετς, “έγραψαν” το 0-1, για να έρθει και το 0-2, με αυτογκόλ του Τσέχου.

Φανερά ανώτερος ο Άρης, αλλά 0-0 το ημίχρονο

Ο Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο 4′, δίχως να το εκμεταλλευτεί ενώ η πρώτη τελική ήταν αυτή του Μορόν, όταν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε ένα φάουλ του Μπακασέτα από 40 μέτρα ενώ στο 16′ ο Μορόν είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Νταρίντα έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Ισπανό, ο τελευταίος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας πιάνοντας ένα γυριστό σουτ αλλά ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, ο Ακαϊντίν έπαιζε… μόνο με τα χέρια, προσπαθώντας σε διαδοχικές φάσεις να εκνευρίσει τον Μορόν. Μάλιστα διαμαρτυρόταν προς τον διαιτητή, ο οποίος φαινόταν να δείχνει ανοχή σε αυτό το παιχνίδι από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Στο 33′ ο Σαβέριο κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση, ο Φαμπιάνο το εκτέλεσε και ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε. Ο Άρης προσπαθούσε να πιέσει, στο 38′ ο Μορόν πλάσαρε και ο Ντραγκόφσκι έδιωξε ενώ στην συνέχεια το σουτ του Νταρίντα κόντραρε. Στο 39′ ο Φεράρι μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα αλλά αυτή σταμάτησε στον πορτιέρο του Παναθηναικού.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου, το οποίο έληξε 0-0 με τον Άρη φανερά ανώτερα, ο Στάβρεφ…. ξέχασε να αποβάλει τον Γεντβάι, σε φάση με τον Μορόν. Αν έδινε φάουλ τότε έπρεπε να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των “πρασίνων”, αφού ήδη είχε κίτρινη. Δεν έδωσε κάρτα και αντί αυτού, “κιτρίνισε” τον Μορόν, ο οποίος ήταν έξαλλος με την συγκεκριμένη φάση. Ακολούθως, υπήρξε επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστική τον Ιωαννίδη που ήταν προκλητικός.

Τραγικό λάθος από Μπράμπετς και 0-1 ο Σπόραρ – Τυχερός ο ΠΑΟ και τελικά 0-2

Ο Άρης μπήκε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Σαβέριο πέρασε την μπάλα στον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος σούταρε από τα δεξιά και η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια καλή ευκαιρία για τον Άρη. Στο 59′ ο Βερστράτε αντικατέστησε τον Ζουλ

Ο Άρης μπήκε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Σαβέριο πέρασε την μπάλα στον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος σούταρε από τα δεξιά και η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια καλή ευκαιρία για τον Άρη. Στο 59′ ο Βερστράτε αντικατέστησε τον Ζου και στο 61′ ο Βαγιαννίδης γύρισε για τον Σπόραρ αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο αυτό συνέβη αργότερα από τον συγκεκριμένο παίκτη.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης καθώς ο Άρης ήταν καλύτερος και μετά από τραγικό λάθος του Μπράμπετς, ξεκίνησε η επίθεση των φιλοξενούμενων και ο Σπόραρ πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 0-1 στο 62′. Στο 68′ η στατιστική έδειχνε 13 τελικές για τον Άρη και 6 για τους φιλοξενούμενους, στο 72′ ο Σουλεϊμάνοφ πάσαρε στον Σαβέριο και αυτός σούταρε άουτ, σε μια πολύ καλή φάση για το σύνολο του Μάντζιου.

Ο οποίος μετέπειτα προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικό τον Άρη, με σχήματα 4-4-2. Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ και Τζούρασεκ πέρασαν στο ματς αντί των Μάνου, Σαβέριο και Νταρίντα. Οι “κίτρινοι” πίεζαν, ο Νταγκόφσκι τινάχτηκε στο 85′ και έδιωξε ενώ η μπάλα πήγαινε προς την εστία του. Στο 90′ ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Γεντβάι να διώχνει πάνω στην γραμμή μετά από κεφαλιά του Ανσαριφάρντ στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού. Στο φινάλε του αγώνα, ο Μπράμπετς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-2 για τους “πράσινους”. Σε επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Κουέστα έδιωξε αλλά ο Τσέχος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς τελείωσε 0-2.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (59’ Βερστράτε), Νταρίντα (72’ Τζούρασεκ), Μανού Γκαρθία (72’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (72’ Ανσαριφάρντ), Μορόν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιανίδης, Χουάνκαρ (76’ Μλαντένοβιτς), Γιεβντάι, Ακαϊντίν, Αράο Τσέριν, Μπακασέτας (88’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (76’ Τζούρισιτς), Παλάσιος (46’ Σπόραρ), Ιωαννίδης (90’ Βέρμπιτς)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button