Ποδόσφαιρο

Κρίμα κι άδικο – Έχασε τη νίκη στο 97′ ο Άρης στην Τούμπα (2-2)!

Ένας ψυχωμένος Άρης έφτασε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά ένα γκολ σε μια στιγμή αδράνειας στο 97′, έδωσε στους γηπεδούχους την ισοπαλία.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ο Άρης μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Ιντέγε Μπράουν στο 3′. Ο Νιγηριανός πλάσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη, που του πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια!


Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην επόμενη φάση με κεφαλιά του Μάτος, γράφοντας το 1-1 στο 6′, σε μια στημένη φάση όπου υπήρξε ολιγωρία των αμυντικών του Άρη.


Στο 45’+4′ ο Μάτος σκόραρε αλλά με τη βοήθεια του VAR, φάνηκε πως ο Μπίσεσβαρ (που έβγαλε την πάσα) ήταν εκτεθειμένος κι έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ

Ο Λημνιός δοκίμασε ένα καλό σουτ στο 66′ αλλά ο Έμαν είπε το «όχι» αποκρούοντας με τα πόδια.


Ένα φάουλ του Ζαμπά πάνω στον Κόρχουτ κόστισε στον Βραζιλιάνο την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.


Στο 69′ ο Φετφατζίδης έκανε «μαγική» ενέργεια μέσα στην περιοχή, «σέρβιρε» στον Ιντέγε, σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία.


Λίγα λεπτά αργότερα, στο 71′, ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ένα επιπόλαιο φάουλ του Σάσα ήταν ικανό να του στοιχείσει την αποβολή.


Ο Μίσιτς αμαρκάριστος στο 77ο λεπτό έκανε ένα καλό σουτ, ο Έμαν όμως απέκρουσε εντυπωσιακά.


Με τον Άρη να βγαίνει στην κόντρα, ο Ματίγια έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ στο ύψος της περιοχής και έβαλε ξανά μπροστά τους «κίτρινους» μέσα στην Τούμπα με εντυπωσιακό γκολ για το 1-2.


Στο 94′ το κόρνερ των γηπεδούχων απείλησε τον Άρη καθώς ο Έμαν απέκρουσε σε κόρνερ πριν προλάβει τη μπάλα ο Βαρέλα.


Στην -ίσως- τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Μίσιτς έπιασε καλό σουτ μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε για δεύτερη φορά, καθώς ο Έμαν δεν μπόρεσε να αποκρούσει, γράφοντας το τελικό 2-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button