Ποδόσφαιρο

Κρίμα… Άργησε να ξυπνήσει και γνώρισε κρύα ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 10η αγωνιστική της Super League 1 στο ντέρμπι κορυφής, δέχτηκε δύο “κρύα” γκολ, κατάφερε να μειώσει όμως άργησε να… ξυπνήσει και γνώρισε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Πρώτο ημίχρονο!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν εξαρχής τις προθέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης μόλις στο 7’ με τον Δημήτρη Μάνο, ο Ματίγια εκτέλεσε ο Έλληνας φορ του Άρη έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει τον Σα. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός απείλησε μόλις στο επόμενο λεπτό με τον Ελ Αραμπί που πέρασε τον Ροζ όμως το σουτ ήταν πολύ αδύναμο καταλήγοντας στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.

Ο Άρης με τον Λούκας Σάσα στο 12’ κέρδισε και δεύτερο κόρνερ και πάλι από τα αριστερά με τον Ματίγια να εκτελεί όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού απομάκρυναν ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν χέρι.

Στο 16’ ήρθε η πιο επικίνδυνη φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Ελ Αραμπί που βρήκε τον Φορτούνη, το σουτ όμως πέρασε λίγα μέτρα άουτ από τα δοκάρια του Σιαμπάνη. Μια ακόμη καλή φάση από πλευράς Ολυμπιακού ήρθε στο 20’ με ένα στημένο από τον Φορτούνη, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Έλληνα τερματοφύλακα.

  • Ο Άρης πάτησε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο δείχνοντας πως θέλει να είναι εκείνος ο κυρίαρχος του αγώνα όμως από το 10’ και μετά έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να γίνει πιο επικίνδυνος στον αγωνιστικό χώρο με 2-3 ευκαιρίες.

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 29’ με τον Μπουχαλάκη 0-1

Από ένα φάουλ και μια πλάγια θέση ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μπουχαλάκη να βρίσκει ουσιαστικά την μπάλα από την εκτέλεση του Φορτούνη ενώ η άμυνα του Άρη δεν λειτούργησε σωστά.

Ο Άρης βρέθηκε σχετικά γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησε να «ανέβει» και να πετύχει γρήγορα την ισοφάριση με την καλή φάση να έρχεται στο 33’ καθώς ο Ματίγια έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, το σουτ κόντραρε στον Σισέ ενώ στη συνέχεια ο Γκάμα έπιασε την μπάλα στην κίνηση όμως την έστειλε άουτ.

Επτά λεπτά μετά (στο 40’) ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ σε μια αρκετά καλή θέση από τα αριστερά και αφού… «κιτρινίστηκε» ο Σεμέντο για ένα σκληρό φάουλ στον Γκάμα με τον Ματίγια να εκτελεί, η μπάλα στρώθηκε καταπληκτικά στον Ματέο Γκαρσία όμως το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα.

Στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κρατούν την μπάλα και τον Μπέμπεκ να σφυρίζει την λήξη του πρώτου μέρους.

Δεύτερο ημίχρονο!

ΓΚΟΛ στο 47’ και πάλι με τον Μπουχαλάκη για τον Ολυμπιακό

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον Άρη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Μπουχαλάκη ο οποίος έκανε το 0-2 στο 47’ έπειτα από πάσα του Φορτούνη με ένα πλασέ και τον Σιαμπάνη να μην μπορεί να απομακρύνει.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τα πατήματα και την συγκέντρωση τους δεχόμενοι πολύ γρήγορα το «τέρμα» από τους «ερυθρόλευκους» ενώ ο Μάνος στο 49’ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σα η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Στο 57’ έγιναν οι πρώτες αλλαγές για τον Άρη με τον Κριστιάν Λόπεθ να παίρνει την θέση του Δημήτρη Μάνου και τον Σαντέ Σίλβα να μπαίνει αντί του Ματέο Γκαρσία ενώ στο 63’ ήρθε και η πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Λοβέρα να δίνει την θέση του στον Μασούρα.

Πίεσε με τις αλλαγές ο Άρης χωρίς όμως να «βρίσκει» δίχτυα

Στο 64’ ο Άρης κέρδισε ένα ακόμη κόρνερ, ο Ματίγια εκτέλεσε, οι παίκτες του Ολυμπιακού απομάκρυναν ενώ προσπάθησαν να βγουν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Μασούρα και τον Γκάμα να προλαβαίνει, οι παίκτες του Άρη κυνήγησαν με τις δύο αλλαγές και κέρδισαν κι’ άλλο κόρνερ σε μια φάση… διαρκείας με τον Σα εν τέλει να μπλοκάρει και να ολοκληρώνεται αυτή η ολιγόλεπτη πίεση των «κιτρινόμαυρων».

Τρίτη αλλαγή για τον Άρη στο 69’ με τον Μπερτόγλιο να παίρνει την θέση του Σάσα.

Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι και πάλι απείλησαν αυτή την φορά με τον Ελ Αραμπί που βρήκε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα όμως να περνά άουτ.

ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Μπερτόγλιο και 1-2 στο 74’!

Ο Άρης μείωσε στο 74’ με τον Φακούντο  Μπερτόγλιο έπειτα από ασίστ του Σαντέ Σίλβα. Οι αλλαγές των «κιτρινόμαυρων» πίεσαν αρκετά και κατάφεραν με πολύ όμορφη συνεργασία να βρουν «δίχτυα».

Στο 81’ έγινε μια ακόμη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Φορτούνη να δίνει την θέση του στον Κάιπερς ενώ δύο λεπτά μετά βγήκε ο Σούντγκρεν για τον Άρη και στην θέση του μπήκε μετά από τρία παιχνίδια, ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Πέντε λεπτά καθυστερήσεις δόθηκαν στα οποία ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Μπέμπεκ να σφυρίζει για τελευταία φορά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button