Ποδόσφαιρο

Κούης: «Κάτι καλό χτίζεται στον Άρη, εμπιστεύομαι Καρυπίδη, Χαριστέα, Ένινγκ»

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Yellow Radio 92.8 ο Ντίνος Κούης μίλησε για όλα όσα αφορούν τον Άρη, το αγωνιστικό του προφίλ, την διοίκηση, το μπάσκετ αλλά και για τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Κίτρινο Πειρατικό»:

Για το πώς βλέπει τον Άρη αγωνιστικά φέτος σε σχέση με πέρυσι:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που ήρθε στη Super League μετά από λίγα χρόνια. Μη περιμένουμε να κάνουμε σε αυτά τα χρόνια να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να περάσει λίγος καιρός. Έχει δίκιο ο κόσμος που το θέλει αυτό, αλλά δεν γίνεται έτσι εύκολα. Ο Άρης είχε δύο παίχτες καλούς και έφυγαν. Πάντα είχε βέβαια καλούς παίκτες η ομάδα και τώρα έχει. Απλά θεωρώ ο Γκαρσία ήταν κομβικός και «έσπαγε» δύσκολες άμυνες. Είναι μια απώλεια για τον Άρη».

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ»

Για το σχεδιασμό του Άρη και για την εικόνα του:

«Δεν είναι κακή η ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι όπως παλιά που έπαιρνες τη μπάλα και πήγαινες επίθεση. Παίρνουν τώρα την μπάλα, πάνε στην περιοχή του αντιπάλου και γυρίζει ξανά πίσω. Ο κόσμος το χειροκροτεί αυτό γιατί κρατάει τη μπάλα. Κι εμένα μου αρέσει να κρατάει τη μπάλα όμως θέλω να δω πολλά σουτ, πολλές ενέργειες. Ίσως γι’ αυτό δεν έχουμε πολλά γκολ στο πρωτάθλημα».

Για το πού οφείλεται αυτό το γεγονός:

«Έχει αλλάξει απλώς ο τρόπος του παιχνιδιού. Σε όλον τον κόσμο έτσι είναι. Αυτό το έφερε η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο».

Για το γκολ που έβαλε στον Πανιώνιο:

«Ναι, το θυμάμαι, είχαμε κερδίσει τότε με αυτό το γκολ εκεί μέσα. Τότε εκμεταλλευόμασταν σχεδόν κάθε ευκαιρία. Τα σέντερ φορ ήταν μέσα στην περιοχή και έβαζαν γκολ. Δεν τους ενδιέφεραν να πηγαίνουν έξω ή πλάγια, τους ένοιαζε μόνο το γκολ. Αν είχαμε τότε έναν πολύ καλό επιθετικό θα ήταν διαφορετικά».

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

Για τα «κενά» στο β’ ημίχρονο:

«Συμβαίνουν αυτά. Δεν είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο αλλά εμπιστεύομαι τον Χαριστέα και όλους στην ομάδα. Πρέπει να «εκμεταλλευτούμε» τον Άγγελο. Είναι από την οικογένεια του Άρη και πιστεύω πρέπει να βοηθήσει παιδί ή παιδιά από τις Ακαδημίες, να κοιτάξει και τα τμήματα. Πήγα 18 στον Άρη και στα 19 καθιερώθηκα βασικός. Μέσα στα τόσα παιδιά δεν υπάρχει ένα παιδί να παίξει σε μεγάλη ομάδα;»

Για τους ξένους παίκτες:

«Θέλω τον ξένο ποδοσφαιριστή, αρκεί να είναι καλύτερος από τον Έλληνα. Δεν έχει νόημα να έρχονται ίδιοι οι χειρότεροι από τους δικούς μας. Είναι και πιο βαρύ οικονομικά γιατί θα είναι πιο ακριβός, θα πρέπει να του δώσεις σπίτι κ.ο.κ. Θέλω οι μισοί να είναι Έλληνες στην εντεκάδα. Βλέπω άλλες ομάδες να έχουν κατά πλειοψηφία ξένους που δεν αξίζουν. Να προωθείται κάθε χρόνο ένας παίκτης του Άρη».

«ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΝΓΚ, ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ»

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Είναι καλή η ομάδα του Άρη. Για να είμαι ειλικρινής μπορεί μέχρι την 4η θέση. Έχει καλούς παίκτες αλλά χρειάζεται ενίσχυση. Εμπιστεύομαι Ένινγκ, Χαριστέα και Καρυπίδη.

Το ποδόσφαιρο δεν θέλει μόνο καλούς παίκτες, αλλά και να μπορεί να σκοράρει. Ακόμα και ο χαφ πρέπει να σκοράρει 5-6 γκολ τη σεζόν, σε 40 αγώνες δηλαδή μαζί με το κύπελλο».

Για την πρόταση από τον Ερασιτέχνη να μπει στο ΔΣ, την οποία δέχθηκε:

«Με έκανε πρόταση ο Αρβανίτης, είναι φίλος και γνωστός Αρειανός. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Οτιδήποτε χρειαστεί πιστεύω θα βοηθήσει».

«ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ»

Για τις δράσεις του Συλλόγου με θεσμούς:

«Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει όλος ο Σύλλογος και να ενωθούμε. Αυτό δεν το έχει κάνει ο Άρης. Είναι θέμα διοίκησης. Πλέον, όπως βλέπουμε στο εξωτερικό, με το που τελειώνουν οι καριέρες αθλητών, αξιοποιούνται.

Αν πάνε τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες στο Δήμαρχο ή στον Υπουργό είναι διαφορετικό. Αλλιώς είναι η γνώμη του ενός και αλλιώς των πέντε – έξι. Εμείς κοιτάμε το Σύλλογο και δεν μας ενδιαφέρει τι διεκδίκησαν άλλοι. Δεν επιτρέπεται ο Άρης του μπάσκετ να μην έχει δικό του γήπεδο. Έπρεπε να του κάνουν γήπεδο.

Το θέμα είναι να το θέλει και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ. Επειδή έχει αρχίσει κάτι να δημιουργείται, ας μην το χαλάσουμε. Δεν θέλω να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα η ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Άρη και τους προέδρους. Έτσι θα έρθει ο τίτλος».

Τέλος σχολίασε:

«Μακάρι να τα πούμε ξανά με καλύτερα γεγονότα. Εγώ βλέπω ότι κάτι καλό χτίζεται στον Άρη, με τον Χαριστέα και τον πρόεδρο. Συγκινούμαι όταν πάω στο γήπεδο γιατί βλέπω μεγάλο ενθουσιασμό από τον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button