Ποδόσφαιρο

Κούης: “Δεν είναι δυνατόν η στεναχώρια του Αρειανού βλέποντας τον μεγάλο του αντίπαλο να κατακτά το Πρωτάθλημα, να προκαλεί αρνητική έκπληξη σε ανθρώπους που στεναχωριούνται όποτε κερδίζει ο Άρης έναν απλό αγώνα.”

Ο Ντίνος Κούης έδωσε την δική του απάντησει, πάντα με τον ξεχωριστό και διακρτικό οτυ τρόπο,  στο συμβάν που έλαβε χώρα χθες αναφορικά με σχόλιο δημοσιογράφου – ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ σε απάντησή του για το ότι θα νιώσει στενοχώρια, αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η εμβληματική προσωπικότητα του Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ενημερώθηκα από φίλους σχετικά με μία προσβλητική προς το πρόσωπο μου ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από κάποιο δημοσιογράφο.

Δεν με στεναχωρεί ο οποιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός από άτομα των οποίων η γνώμη τους μου είναι αδιάφορη.

Είχα την τύχη αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος να κερδίσω τον σεβασμό πολλών μεγάλων συναθλητών, αντιπάλων και φιλάθλων όλων των ομάδων και αυτό είναι που έχει αξία για μένα.

Με στεναχωρεί όμως που το όνομα μου χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο προκειμένου να προκαλέσει και να γεννήσει μια ανόητη αντιπαλότητα.

Δεν είναι δυνατόν το αυτονόητο, δηλαδή η φυσιολογική στεναχώρια που θα νιώσει ένας οπαδός του Άρη βλέποντας τον μεγάλο του αντίπαλο να κατακτά το Πρωτάθλημα, να προκαλεί δήθεν αρνητική έκπληξη σε ανθρώπους που στεναχωριούνται όποτε κερδίζει ο Άρης έναν απλό αγώνα.

Ζητώ από όλους να μην δώσουν περισσότερη αξία στο συγκεκριμένο θέμα.

Το ήθος μου και η προσωπικότητα μου δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ παραπάνω και το ίδιο ζητώ και από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μου και όλης της πόλης”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button