Ποδόσφαιρο

Κούης: «Ίδια στοιχεία με την ομάδα του ’80 ο φετινός Άρης, με το υλικό που έχει μπορεί να κάνει θαύματα!»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Το Κίτρινο Πειρατικό» φιλοξενήθηκε ο Ντίνος Κούης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Σάκη Αρβανιτάκη:

Να ξεκινήσουμε από τον αγώνα της Κυριακής, πως σου φάνηκε;

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, σε τέτοια ματς όποια ομάδα πετύχει το γκολ νομίζω είναι και αυτή που παίρνει τους τρεις βαθμούς και έτσι ακριβώς έγινε και με τον Άρη, κατόρθωσε να πετύχει το γκολ και πήρε φυσικά και το τρίποντο.

Θέλαμε να δούμε μια ομάδα συγκεντρωμένη και με πάθος η οποία θα παίρνει και τις συμβουλές του προπονητή της. Νομίζω πως αυτό έγινε.

Κοιτάξτε, ο προπονητής μας κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του ΠΑΟΚ που ήταν τα άκρα της επίθεσης και παράλληλα είχε μεταβιβάσει ένα πάθος στους παίκτες και εκείνοι το έβγαλαν μέσα στον αγώνα. Νομίζω πως πλέον η πορεία του Άρη για να μπούμε και λίγο πιο «βαθιά» τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής με τους παίκτες, φαίνεται πως είναι αγαπημένοι και για αυτό έχουμε και αυτή την πορεία. Τώρα το μόνο που λείπει είναι οι φίλαθλοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όπως το έκαναν παλιότερα.

Πιστεύεις ότι όλα όσα γίνονται παρασκηνιακά, μπορούν να διαβάλλουν αυτή την ενότητα της ομάδας;

Όχι, η ομάδα είναι ενωμένη και το δείχνει σε κάθε αγώνα. Δεν είναι τυχαίο που σε τόσα παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα από μια ομάδα κιόλας που για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολύ καλή, ο Ολυμπιακός έχει και ένα μεγάλο μπάτζετ. Η πορεία της ομάδας μας από εκεί και πέρα είναι φανταστική.

Το ρωτάω γιατί ο κόσμος φαίνεται να φοβάται πως θα επηρεαστεί η ομάδα.

Επειδή τώρα στην ομάδα είναι πολύ ξένοι, θεωρώ πως δεν μπορούν να επηρεαστούν τόσο γρήγορα από όλο αυτό. Άλλωστε την υπόθεση έχει αναλάβει και η δικαιοσύνη, εμείς περιμένουμε την απόφαση.

Πρέπει να είναι σε εγρήγορση ο Άρης;

Δεν ξέρω με λεπτομέρειες τι συνέβη για να μπορώ να απαντήσω αλλά σίγουρα με αυτά τα λίγα που ξέρω, δεν πρέπει να υπάρχει ένας εφησυχασμός και να το περάσει όσο πιο ανώδυνα.

Η ομοιογένεια ήταν το «μυστικό» εκείνης της ομάδας τότε της οποίας ήσουν και εσύ μέλος.

Αυτό είναι και το μυστικό των ομάδων, όταν οι παίκτες είναι δεμένοι και κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου, αλλιώς αν δεν υπάρχει αυτό νομίζω πως μια ομάδα δεν πηγαίνει τόσο καλά. Αλλά από ότι ακούω, αυτό επικρατεί στον Άρη για αυτό και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Σε αυτό πολλοί δίνουν τα εύσημα στον Άκη Μάντζιο.

Σίγουρα ο προπονητής παίζει καθοριστικό ρόλο, στο να είναι οι παίκτες μια γροθιά.

Μπορείς να κάνεις έναν παραλληλισμό με την ομάδα του τότε; Και αναφέρομαι στο «μέταλλο» της ομάδας.

Νομίζω ότι και η παλιά ομάδα και η τωρινή έχουν τα ίδια στοιχεία. Έχουν ξεκινήσει το ίδιο καλά και όλοι εμείς που την βλέπουμε τώρα είμαι πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσει εξίσου καλά και να παραμείνει στις δύο πρώτες θέσεις.

Έχεις επισημάνει κάποια αδυναμία;

Η ομάδα έχει ένα προτέρημα, έχει ένα γεμάτο ρόστερ και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγώνα, έχουμε και τον προπονητή που είναι πολύ καλός που βλέπει τα λάθη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και τα διορθώνει.

Αυτό το γεμάτο ρόστερ πιστεύεις θα βοηθήσει στην συνέχει και με τους αγώνες Κυπέλλου;

Μέχρι στιγμής αυτό δείχνει, πως όποιον και να χρησιμοποιήσει η αξία είναι ίδια. Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να δούμε μέχρι στιγμής.

Πως βλέπεις την πορεία του πρωταθλήματος;

Δεν μπορείς να προδικάσεις. Ο Άρης αν είναι συγκεντρωμένος όπως τον βλέπω τώρα, μπορεί να κάνει θαύματα. Πρέπει όμως να είναι συγκεντρωμένος, να προσέξει τα πάντα. Το κυριότερο είναι πως έχει πολλούς και καλούς παίκτες και έχει τα φόντα για μεγάλα πράγματα.

Τι συμβουλή θα έδινες στον Άρη;

Εδώ και χρόνια, αυτό που τονίζω συνεχώς είναι πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Λάθη στο ποδόσφαιρο γίνονται από όλες τις ομάδες, αλλά ο Άρης έχει φέτος την ευκαιρία να πετύχει να κατακτήσει έναν τίτλο με την ομάδα που έχει φέτος. Από ότι βλέπω όλοι (προπονητής, παίκτες και διοίκηση) είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε καλό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button