Ποδόσφαιρο

Κούγιας: “Περίεργη συμμαχία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού!”

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την Σούπερ Λίγκα, για τον Μηνά Λυσάνδρου, για τη… συμμαχία ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, αλλά κυρίως για τα χρήματα που οι ομάδες έχουν δώσει στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναρωτιέται στη δήλωσή του πως είναι δυνατόν η Ξάνθη να έχει λόγο και να ψηφίζει, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα έχει κοινή ιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι η ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία ασφαλίζει τους ποδοσφαιριστές της Super League, κατήγγειλε τη σύμβαση ασφαλίσεως, γιατί η οικονομική υπηρεσία της Super League της οφείλει ένα πολύ μεγάλο μέρος του ποσού από αυτό που είχε συμφωνηθεί για την πραγματοποίηση των ασφαλιστικών καλύψεων υπέρ των ποδοσφαιριστών.

Η μη καταβολή αυτών των χρημάτων που καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή των αγώνων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αφού είναι αδιανόητο οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται χωρίς την εξασφάλιση της υγείας τους, καθιστά κατά την κρίση μου τουλάχιστον έκπτωτο ηθικά τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, αλλά και αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτόν και τις μεθοδεύσεις τους για τις εκλογές της Super League και της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ (και πιθανώς και οι υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League) έχουμε εξοφλήσει στο Συνεταιρισμό τα χρήματα για την πληρωμή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου με τραπεζικές επιταγές και το ερώτημα είναι τι έχουν γίνει τα χρήματα αυτά.

Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, ο άνθρωπος που μοιράζεται το ίδιο γραφείο με το Γιάννη Παπαδόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον επέλεξε για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω των επί σειρά ετών σχέσεων τους τις οποίες γνωρίζω προσωπικά, αποτελεί κατά την κρίση μου την αιχμή του δόρατος ενός συστήματος που ενώ δεν έκανε στην κυριολεξία τίποτα για να προάγει τα συμφέροντα των μελών της Super League (λησμόνησα ότι έφτιαξε ένα πολύ ακριβό επετειακό λεύκωμα για να υπάρχει το όνομα του παρά την ελάχιστη παρουσία του στη διοίκηση του ποδοσφαίρου) δεν έχει κάνει το παραμικρό από αυτά που έπρεπε να κάνει ως πρόεδρος της Super League και το μόνο που τον ενδιέφερε μέχρι τελευταία στιγμή είναι το πώς θα δοθούν δωρεάν προς διαφήμιση στην εταιρία του παιδικού του φίλου Κύπριου, Μάριου Λευκαδίτη, Interwetten, οι αγώνες των play off και play out της Super League, διαδικασία για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει επιφυλαχθεί για την προσφυγή της στη δικαιοσύνη.

Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικώς, και για τη Super League ειδικώς, η «περίεργη» συμμαχία ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, που είμαι βέβαιος ότι θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι που θα σφυρίξει ο «δικός» τους διαιτητής σε ένα κρίσιμο αγώνα (π.χ. διαιτησία τύπου εντίμου Τζήλου στο πρόσφατο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που η νίκη την οποία δικαιούνταν ο Παναθηναϊκός μετετράπη σε ισοπαλία χωρίς να ανοίξει μύτη για να χάσει τη 2η θέση ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που δεν έχει καταλάβει για 2η φορά τι τον περιμένει, γιατί έτσι του λέει ο Μάκης για να σώσει τον εαυτό του μετά από όλες αυτές τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα), ετοιμάζουν αντίστοιχα πρόσωπα με ανύπαρκτη παρουσία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που δεν έχουν διοικήσει ούτε έχουν πληρώσει έστω και ένα ευρώ στη ζωή τους ούτε ένα μικρό ερασιτεχνικό Σωματείο, στην κυριολεξία υπαλλήλους τους, για να προάγουν κυρίως τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος των συμφερόντων των μικρομεσαίων ΠΑΕ, ώστε όλοι εμείς οι άλλοι ιδιοκτήτες να είμαστε υποχείρια τους χωρίς έσοδα που δικαιούμαστε σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, του οποίου η διοργάνωση εξυπηρετεί μόνο στενά επιχειρηματικά και όχι ποδοσφαιρικά συμφέροντα των 3 πρόσκαιρων «συμμάχων» και σίγουρα αυριανών εχθρών.

Τα υπόλοιπα αύριο στη Γενική Συνέλευση, όπου θα αποκαλυφθούν όλοι και όλα.

Υ.Γ. Πληροφορήθηκα ότι σήμερα το πρωί ο γνωστός σφουγγοκωλάριος που στο παρελθόν με «έγλυφε» πατόκορφα σε κάθε μας συνάντηση, Βασίλης Βέργης, κάτι είπε για μένα στην εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιοσταθμό του αφεντικού του, του Αλαφούζου, αλλά γι αυτόν θα αναφερθώ ειδικά τις επόμενες μέρες.

Μια συμβουλή: να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του, γιατί τα πράγματα και τα αφεντικά των σφουγγοκωλάριων στην Ελλάδα αλλάζουν πολύ γρήγορα και εγώ στη ζωή μου δεν ξεχνάω ούτε τα καλά ούτε τα κακά και τα θυμάμαι την κρίσιμη στιγμή.

Υ.Γ.2 Αλήθεια ρε παιδιά! Θα κάνουμε εκλογές με την Ξάνθη να ψηφίζει και να συμμετέχει και στο νέο πρωτάθλημα της στην Super League ή υπάρχουν άλλα σχέδια μέσω των play out;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button