Ποδόσφαιρο

Κούγιας: «Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν»

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Ατρομήτου στην… περιβόητη υπόθεση με τα δοκάρια στο Περιστέρι.

Μέσω γραπτής του δήλωσης, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως οι πελάτες του, τα δοκάρια δηλαδή του Περιστερίου, δικαιώθηκαν και πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν.

Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους, κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία , υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12 – 0.

Περαστικά και εις άλλα με υγεία.

ΥΓ. Στο επόμενο παιχνίδι που θα θέλουνε να αναβληθεί, πρέπει να ακολουθήσουνε την παλιά συνταγή της συμμορίας της Ηλιούπολης που είναι το κόψιμο των δοκαριών. Συγχαρητήρια στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button