Γενικά

Κούγιας: Κατέθεσε μήνυση και αγωγή 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, κατέθεσε μήνυση και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αποζημίωση 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας και πιο συγκεκριμένα, από τους Κυριάκο Κυριάκο, Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Γκοντσάρεβα Μαρία, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Νταβιντιάν Αρτούρ, Σαββίδη Γεωργή και Χρυσοχόου Ευαγγέλου.

Αναλυτικά:

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση. 

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση. 

Αθήνα, 14/2/2022

Με εκτίμηση 

Αλέξιος Κούγιας»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button