Ποδόσφαιρο

Κούβαλης: “Πλέον ο Άρης βρίσκεται σε άλλη ρότα, η οποία είναι στην κορυφή που θα μείνει μέχρι το τέλος και θα ανέβει η ομάδα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν δημοσιογράφος Βασίλης Κούβαλης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιγιάλειο:

Είναι σε μια κατάσταση ο Παναιγιάλειος τώρα λόγω και της παραίτηση του προέδρου μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και είναι ένα θέμα που αυτό ίσως συσπειρώσει την ομάδα και τον κόσμο της, γι’ αυτό πρέπει ο Άρης να προσέξει πάρα πολύ, έτσι κι αλλιώς όλα τα παιχνίδια εκτός  έδρας όπου κι αν παίζει ο Άρης είναι δύσκολα.

Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου δεν είχε και την καλύτερη σχέση με τον κόσμο και είχε γκρίνιες τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης θα αντιμετωπίσει το ίδιο παιχνίδι και μια ομάδα που θα αμύνεται πάρα πολύ, γιατί είδα το παιχνίδι με την Σπάρτη και σε όλο τον αγώνα έκανε μια φάση και πέτυχε γκολ. Δεν ξέρω πιο είναι το στυλ του παιχνιδιού του Παναιγιάλειου αλλά όσο να ‘ναι παίζει με τον Άρη, μια ομάδα που έρχεται μέσα στην εβδομάδα να παίξει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ντέρμπι, η δυσκολία του παιχνιδιού είναι σε υψηλό βαθμό και δεν νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει αν και ο Άρης έχει υπομονή.

Ο Δημήτρης Σπανός τα ξέρει καλύτερα, έχει παίξει με τον Παναιγιάλειο, είναι από εκεί, έχει προπονήσει την ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια. Αν έχει υπομονή η ομάδα, κάτι που έχει δείξει και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει κάνει πολύ δύσκολες ανατροπές και σε έδρες που δεν νομίζω άλλες ομάδες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, όσο κι αν φαίνεται ο Εργοτέλης εύκολο το  ένα 2-0 δεν γυρίζει ποτέ.

Αν προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες που είπαμε, ο Άρης πιστεύω ότι θα πάρει ένα πολύ δύσκολο ματς και θα κλείσει την χρονιά θετικότατα και ο ποιο αισιόδοξος περίμενε την πορεία της ομάδας φέτος. Ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Άρης φέτος προσπαθεί  πολύ και χειροκρότησε την ομάδα στο ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μπράβο στον κόσμο.

Μπορεί να υπάρξει κάποια γκρίνια, αλλά έχει αρκετή πίεση η ομάδα του Άρη,  πάντως η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο έχει κάνει αυτό που έπρεπε, είναι μια ομάδα για την συγκεκριμένη κατηγορία με έναν προπονητή που γνωρίζει την Φούτμπολ Λιγκ και τον κύριο Μυροφορίδη και τους υπόλοιπους, υπάρχει μια διοικητική ηρεμία γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς τα πράγματα, αλλά λαμβάνω το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω και είναι πολύ θετικό.

Αν ο Άρης πάρει την νίκη σήμερα και κλείσει η χρονιά έτσι, αποκτάει ένα μαξιλαράκι πολύ σημαντικό.

Για το αν θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκ o Άρης:

Τώρα πλέον ο Άρης βρίσκεται σε άλλη ρότα, η οποία είναι στην κορυφή που θα μείνει μέχρι το τέλος και θα ανέβει η ομάδα, το πιστεύω.

Δεν είμαι επηρεασμένος αλλά ασχολούμαι με την Φούτμπολ Λιγκ και βλέπω πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και εδώ στην Τρίπολη ακούγεται το όνομα του Άρη και παρακολουθούν και ξέρουν ότι ο Άρης είναι πρώτος και έρχεται πάλι στην κατηγορία. Πρώτα κερδίζεις τους αντιπάλους και μετά τους δικούς σου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button