Ποδόσφαιρο

Κουρμπανάς: “Πίστευα ότι θα είναι στις κορυφαίες θέσεις ο Άρης, οι παίκτες κούμπωσαν με τον προπονητή και τον διευθυντή άριστα”

Ο πρώην προπονητής του Παναιγιαλείου Νίκος Κουρμπανάς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την Φούτμπολ Λιγκ:

Φαίνεται ότι ο Άρης έχει ξεχωρίσει και το πίστευα ότι θα είναι στις κορυφαίες θέσεις, με έναν τόσο καλό προπονητή και έναν τεχνικό διευθυντή με εμπειρία και τους συγκεκριμένους παίκτες που χρειάστηκαν, επομένως έκανε σωστές κινήσεις και δίκαια ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση, δεν περίμενα τόσο εύκολα να ξεφύγει αλλά και βεβαίως έδειξε ότι το θέλει και είχε τη τύχη με το μέρος του, ο Άρης δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα και οι άλλες ομάδες θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση.

Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και φαίνεται, πέρσι ήταν ένα πρωτάθλημα αδιάφορο και να μην επαναληφθούν όπως πέρσι εκεί καταλαβαίνουμε ότι θα πάρει φωτιά και πάνω και κάτω η βαθμολογία και θα είναι τα παιχνίδια, παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον δεν θα είναι φιόρο από πέρσι που ομάδες τα  παράτησαν και κάποιες άλλες  που τους ήρθαν τα πράγματα πιο ευκολά στο πρωτάθλημα.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης :

Ο Άρης  έχει βγάλει τα δύσκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αυτό, ο Άρης πρέπει να προσέξει τα μικρά παιχνίδια, αυτά δείχνουν το πρωτάθλημα με την διαφορά που έχει, αν πάρει αυτά, πήρε και το πρωτάθλημα τα θεωρητικά μικρά παιχνίδια. Κακά τα ψέματα είναι και καλή ομάδα ο Άρης, ο προπονητής ξέρει την κατηγορία και πως κυμαίνεται.

Όταν ανεβαίνουμε κατηγορία συνήθως αλλάζουμε την ομάδα είτε σωστά είτε όχι, αλλά αυτοί οι παίκτες κούμπωσαν με τον προπονητή και τον διευθυντή άριστα.

Φαίνεται ότι αν κάτι δεν στραβώσει θα είναι η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα οι άλλες δύο ομάδες, ο ΟΦΗ έχει οικονομικά προβλήματα που δεν γνωρίζω αν μπορεί να τα αντιμετωπίσει και πως θα το κάνει. Όλα είναι ρευστά μέσα στο πρωτάθλημα

Οι μετάγραφες του Δεκέμβριου, ευνοούν κάποιες ομάδες και κάποιες όχι. Αν η ομάδα κάνει τις λιγότερες μετάγραφες αυτή θα επιβίωση αυτό πιστεύω εγώ.

Για τον Αλεχάντρε Ταλέντο που βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη:

Ο Ταλέντο είναι πραγματικά ταλέντο, είναι μικρός έχει πολλά θετικά σαν παίκτης και σαν παιδί, είναι ισορροπημένος, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί ο Άρης μαζί του και πιστεύω ότι σε μια ομάδα όπως ο Άρης ο παίκτης αυτός θα κοιτάξει και κάτι άλλο να αρπάξει δηλαδή την ευκαιρία στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button