Μπάσκετ

Κουκουλιάς: “Όσο περισσότερο αίμα μαζεύουμε τόσο περισσότερο κόσμο βοηθάμε!Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών σήμερα”

Ο Νίκος Κουκουλιάς, γιατρός του Άρη και υπεύθυνος της αιμοδοσίας επεσήμανε την χρησιμότητα της δράσης αυτής προς την κοινωνία και υπογράμμισε ότι είναι ένας τρόπος για να διοχετεύει ο Άρης πίσω στον κόσμο του την αγάπη που εισπράττει.

Στις δηλώσεις του τόνισε:

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έχει έρθει εδώ σήμερα. Είναι μία πολύ καλή ημέρα για την Άρης ΚΑΕ, είναι η δεύτερη αιμοδοσία, που σημαίνει ότι το πρώτο βήμα έχει και συνέχεια, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη αιμοδοσία. Η σημερινή βλέπω πως πηγαίνει επίσης πολύ καλά. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι στην ομάδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε πως την αγάπη του κόσμου τη διοχετεύουμε πάλι πίσω στον κόσμο.

Γι’ αυτό θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια και θέλουμε να έχει και συνέχεια. Αν είναι δυνατόν, να το καθιερώσουμε και δύο φορές το χρόνο και να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη προσπάθεια. Οι ανάγκες σε αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες στη χώρα μας, επομένως ό,τι συγκεντρώθηκε έχει ήδη δοθεί. Όσο περισσότερο αίμα μαζεύουμε, τόσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να βοηθάμε. Άρα, αν κάποιος από την οικογένεια του Άρη – και όχι μόνο – θέλει αίμα, απευθύνεται στην ΚΑΕ και με μία διαδικασία προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο

Και πρόσθεσε:

Εάν κάποιος δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα ή είχε δώσει πρόσφατα αίμα, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε αιμοδοσία της Ελλάδας, δίνει αίμα και λέει ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος της Άρης ΚΑΕ κι αυτό μπαίνει στον δικό μας λογαριασμό. Υπάρχουν κάποιοι ιατρικοί κανόνες για το ποιος μπορεί να δώσει αίμα, αν το κάνει ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, είναι απόλυτα ασφαλής να δίνει 3 και 4 φορές αίμα σύμφωνα με την ευρωπαϊκη οδηγία. Επομένως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απεναντίας πολλοί το θεωρούν ως ευεργετικό για τον ίδιο τον οργανισμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button