Μπάσκετ

Κουκουλιάς: «Μικρές πιθανότητες ο Αθηναίου να αγωνιστεί αύριο, μεγάλες πιθανότητες ο Γουίβερ»

Ο Νίκος Κουκουλιάς ο γιατρός του μπασκετικού Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» και μίλησε σχετικά με τους τραυματισμούς του Αθηναίου και του Γουίβερ.

Για τον Γιάννη Αθηναίου είπε:

Ο Αθηναίου έχει ένα διάστρεμμα αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να προλάβει να αγωνιστεί μέχρι αύριο. Το πόδι του δεν είναι πολύ άσχημα αλλά εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να παίξει αύριο. Την Κυριακή όμως είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα παίξει.

Για τον Κάιλ Γουίβερ είπε:

Ο Γουίβερ δέχτηκε μια γονατιά στον μηρό, θα τον δοκιμάσουμε σήμερα να δούμε πως θα ανταπεξέλθει και βλέπουμε, έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο και σίγουρα θα είναι «ετοιμοπόλεμος» την Κυριακή.

Ενώ έκανε στο τέλος και ένα σχόλιο σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό αλλά και τα υπόλοιπα που έρχονται:

Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο και άλλο το Champions League. Το κάθε παιχνίδι διαφέρει από το άλλο. Χάσαμε εχθές, δεν τα καταφέραμε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Αύριο έχουμε επίσης ένα σημαντικό παιχνίδι, κοιτάμε πρώτα αυτό και αφού τελειώσει στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Κυριακής για το κύπελλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button