Μπάσκετ

Κουκουλιάς: «Δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά παίζουν με Τρίκαλα Αθηναίου και Μπελ»

Για την κατάσταση των Γκάρι Μπελ και Γιάννη Αθηναίου που αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάση αλλά και για την απόφαση να μην αγωνιστούν στο χθεσινό παιχνίδι με την Κύμη, αλλά και το αν θα παίξουν με τα Τρίκαλα μίλησε ο γιατρός της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Κουκουλιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» με τον Γιώργο Τότσικα:

«Στον αγώνα με την Κύμη πήραμε την απόφαση να μην αγωνιστούν οι Μπελ και και Αθηναίου. Ήταν μεγάλο ρίσκο να παίξουν. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και η απόφαση βγήκε προς το όφελος της ομάδας και των αθλητών. Υπήρχε, όπως είπε και ο κόουτς στην συνέντευξη μετά τον αγώνα πάντα ο κίνδυνος και της υποτροπής, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Για το αν θα παίξουν το Σάββατο είπε:

«Ιατρικά δεν είναι 100% έτοιμοι, δεν μπορεί να είναι μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και αγωνιστική αποχή. Αλλά βλέποντας στα μάτια τους παίκτες και μιλώντας μεταξύ τους, πιστεύω ότι θα παίξουν και οι δυο, για να βοηθήσουν όπως μπορούν και όπως κρίνει ο προπονητής την προσπάθεια της ομάδας. Άλλωστε, μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και χρόνος να ξεπεραστεί το οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει».

Για τον τραυματισμό των Μπελ και Αθηναίου:

«Ο Μπελ έχει θλάση οπίσθιου μηριαίου, η οποία είναι παρόμοια με του Αθηναίου στη γάμπα. Αν ήθελε κανείς να αποφασίσει σύμφωνα την ιατρική πρακτική θα έπρεπε να τους αφήσει εκτός για 20 μέρες, όταν και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε πάντα το καλό του αθλητή και της ομάδας. Αν ήταν κάποιος να με ρωτήσει πότε θα είναι έτοιμοι θα του έλεγα σε 20 μέρες. Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο το πότε θα είναι διαθέσιμος ο παίκτης για να παίξει είτε λίγο, είτε πολύ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button