Ποδόσφαιρο

Κουέστα: «Καλύτερος παίκτης η ομάδα – Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ένας εκ των προταγωνιστών του σημερινού παιχνιδιού στην Κρήτη, ο Χουλιάν Κουέστα έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλη την ομάδα του Άρη για αυτή την νίκη.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός στην κάμερα της Nova:

“Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, απλώς αρχικά κάνεις μια ανάλυση του αντιπάλου σου, ενώ παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη, ενώ προσπαθούμε να διαβάζουμε και τη θέση σώματος του αντιπάλου μας. Πέρα από το πέναλτι, είναι σημαντική η δουλειά που έχουν κάνει και οι συμπαίκτες μου, όσοι έχουμε απομείνει και συνεχίζουμε. Ο καλύτερος παίκτης είναι η ομάδα! Όλοι έπαιξαν καλά, δεν είμαι μόνο εγώ ή ο Φετφατζίδης που έβαλε το γκολ, είμαστε μια ομάδα”.

Πρόσθεσε πως:

“Η ομάδα μπορεί να έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια, να υπάρχει κόπωση, αλλά το κίνητρο για την 5η θέση ήταν μεγάλο και νομίζω ότι κλειδώσαμε σήμερα με αυτή τη νίκη τον στόχο μας” και κατέληξε λέγοντας ότι “δεν ξέρω κατά πόσο ένα μικρό ρόστερ μπορεί να παίρνει μαθήματα. Θα πρέπει να ξεκουραστεί η ομάδα και να γίνει σωστή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button