Ποδόσφαιρο

Κουέστα: “Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά! Τα θέλουμε όλα! 2η θέση και κύπελλο! ”

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τον Άρη, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο αναφερόμενος τώρα όπου είναι βασικός αλλά και στην περίοδο που δεν έπαιζε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για την περίοδο που δεν έπαιζε είπε: “Όταν δεν έπαιζα πράγματι, ήταν μια όχι ευχάριστη κατάσταση, σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσει όταν δεν παίζει, αλλά πρέπει να παίζουν έντεκα σε κάθε παιχνίδι κι αυτό το ξέρουμε όλοι. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλοί ΄και καλοί παίκτες στην ομάδα, κάτι που το ξέραμε στα αποδυτήρια, ότι την μια Κυριακή θα παίζει ο ένας και την άλλη ο άλλος. Στο διάστημα που δεν έπαιζα αυτό έκανα και γω, δούλευα και περίμενα, κάτι που το έβλεπα και γω, το έβλεπε και η ομάδα και ήρθε η σειρά μου. Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα πάντα, γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ”.

Για την δική του κατάσταση και της ομάδας: “Τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά από την στιγμή που κάθε παιχνίδι γίνεται από βδομάδα σε βδομάδα, έχουμε χρόνο ξεκούρασης παίρνοντας τις ανάσες που χρειάζεται. Προσωπικά νιώθω καλά τώρα που παίζω, έχω αυτοπεποίθηση, όπως όλη η ομάδα”.

Για την τελική ευθεία: Βλέπουμε πλέον κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ή την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, αλλά το ματς με τον Ατρόμητο, όπου ξέρουμε υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα η νίκη.

Για τους στόχους του Άρη είπε: “Εάν με ρωτάτε προσωπικά, τα θέλω όλα! Και κύπελλο και 2η θέση, αυτό είναι άλλωστε και το κλίμα που υπάρχει στ’ αποδυτήρια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός, όποιος έρχεται από τον πάγκο βοηθάει και δίνει τον καλύτερο του εαυτό, διεκδικώντας την 2η θέση και το κύπελλο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button