ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Κορυφαίος κεντρικός αμυντικός: Η άποψη του Ντόντου για Βέλεθ

Ξαφνικά ο Βέλεθ έγινε ένας παίχτης μέτριος ή και κακός, σαν και αυτόν υπάρχουν πολλοί και πιο φτηνοί και ένα σωρό άλλα απαξιωτικά σχόλια για τον πιο ποιοτικό κεντρικό αμυντικό της λίγκας.

Με ένα συμβόλαιο 200.000 ευρώ εώς 230.000…που δεν βρέθηκαν…για παίχτη κορμού στη πιο καλή ποδοσφαιρική ηλικία, βρέθηκαν όμως για τον Ντουάρτε, τον Μάβραι, Τζιμπούρ και τον Μπουγκέρα.

Δεν θα τα βάψω μαύρα γιατί έφυγε, όμως οι ομάδες δεν μπορούν κάθε Σεπτέμβρη 1η αγωνιστική να παρουσιάζουν διαφορετικό ρόστερ στο 70-80%, για 11αδα δεν μιλάμ. ..

Δείτε την 11αδα πέρυσι στον αγώνα Λαμία-Άρης και την τωρινή και τον Σεπτέμβρη τα λέμε πάλι με άλλη.. Στο ποδόσφαιρο κρατάς ένα κορμό και χτίζεις συνεχώς επάνω με λίγες προσθήκες εάν θέλεις κάτι καλό.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή , θα πω ότι εγώ προσωπικά τον κατατάσσω στους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας. Είχε το πλεονέκτημα να μπει κατευθείαν στο πετσί, και ταυτόχρονα να βλέπουμε ένα χαρισματικό ηγέτη του άξονα, που εκτός από άριστος αμυντικός, ήταν και παίχτης που βοηθούσε σημαντικά και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, και βέβαια οι τοποθετήσεις του στα στημένα και τα έξυπνα γκολ.

Καλή συνέχεια στον παίχτη αυτόν και από τις λίγες φορές που” ήθελα ” έναν τέτοιο παίχτη να μείνει στην ομάδα , αλλά δεν είναι δική μου δουλειά…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button