ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κοντά στο “deal” Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τη μόνιμη μετακίνηση του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται η ομάδα του Σιμεόνε με τη Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα”, που διψούν για οικονομική ανάσα στα ταμεία τους, βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την μόνιμη παραχώρηση του Γάλλου επιθετικού, Αντουάν Γκριεζμάν.

Η κόντρα των δύο ομάδων για τον όρο συμμετοχών και η χρησιμοποίηση του Γκριεζμάν μετά το 60ο λεπτό από την Ατλέτικο, πήγε να οδηγήσει τη μεταγραφή σε…ναυάγιο.

Ο ατζέντης όμως του Αντουάν Γκριεζμάν, μεσολάβησε ώστε να γεφυρωθεί η σχέση των δύο κλπαμ και ο παίκτης να μείνει στην ομάδα την οποία και ο ίδιος θέλει, αλλά και να επωφεληθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκριεζμάν, μετά τη μεγάλη μείωση που ήδη είχε δεχθεί στον μισθό του για να υπογράψει στην Ατλέτικο, αναμένεται να δεχθεί κι άλλη, ύψους 30% ώστε να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 2 εκατομμυρίων ως μπόνους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button