Διεθνή

Κοντά στο να γίνει «κόκκινος διάβολος» ο Μάτιτς

Έτοιμη να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται κοντά στον Σέρβο anchorman της Τσέλσι, Νεμάνια Μάτιτς, αντί 40 εκατ. λιρών.

Έχοντας ήδη ντύσει Κόκκινους Διαβόλους τον Σουηδό σέντερ-μπακ, Βίκτορ Λίντελοφ [Μπενφίκα], και τον Βέλγο επιθετικό, Ρομέλου Λουκάκου [Εβερτον], ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι χαρούμενος για το ότι η μεταγραφική παίρνει σιγά-σιγά τη μορφή που θέλει. Όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές από την Βρετανία, ο Special One ετοιμάζεται για το re-union με τον Νεμάνια Μάτιτς, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα του 2014-15 στην Τσέλσι. Στη διαδίκτυο κυκλοφόρησε μάλιστα φωτογραφία με τον 29χρονο αμυντικό μέσο να φορά μπλούζα προπόνησης της Γιουνάιτεντ [με το 31 που ανήκε στον Σβάινσταϊγκερ] η οποία, σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν τους Red Devils, είναι πιθανότατα αληθινή και όχι προϊόν μοντάζ.

Η Τσέλσι συμφώνησε να παραχωρήσει τον διεθνή άσο αντί 40 εκατ. λιρών συν bonus που μπορεί να πάνε το ποσό στα 45, από τη στιγμή που απέκτησε τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο [Μονακό] για τον ρόλο του Μάτιτς, ο οποίος σύμφωνα με την Telegraph περνά την Κυριακή (30/07) από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Οι Μπλε προτιμούσαν να δώσουν τον Σέρβο σε ομάδα εκτός Premier League και όχι σε rival-club, ειδικά από τη στιγμή που η Γιουβέντους προσπαθούσε να τον αποκτήσει, όμως η θέληση του παίκτη, που ήθελε να δουλέψει με τον Μουρίνιο, έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ο Σέρβος επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2014 στο Stamford Bridge, από το οποίο αποχώρησε το 2010 και στα 3.5 αυτά χρόνια πραγματοποίησε 151 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις [7 γκολ] και κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο της Premier League, ενώ πέρυσι έπαιξε για 2.700 λεπτά στο πρωτάθλημα και είχε ποσοσό επιτυχημένων μεταβιβάσεων 88%. Έχοντας ολοκληρώσει σχεδόν τα 3/4 των μεταγραφικών στόχων του, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον περιμένει στο Old Trafford και ελπίζει όλα να πάνε καλά και με τον Ιβάν Πέρισιτς [Ιντερ], που είναι ο εκλεκτός για τη θέση του εξτρέμ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button