Ποδόσφαιρο

Κοντά στην απόλυση ο Γκούτι που μιλούσε ο Άρης

Την περίοδο μετά την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη, ο Άρης έψαχνε ενεργά προπονητή που θα τον αντικαταστήσει, με τον Απόστολο Τερζή να είχε αναλάβει τα ηνία προσωρινά και τον Μίχαελ Ένινγκ να τον διαδέχεται οριστικά.

Ένας από τους προπονητές που μιλούσε ο Άγγελος Χαριστέας και έφτασε κοντά στο να γίνει πρώτος προπονητής στον Άρη, ήταν ο παλιός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι.

Μετά από αρκετές συζητήσεις όμως οι άνθρωποι του Άρη κατέληξαν στον Μίχαελ Ένινγκ και του παρέδωσαν τα κλειδιά της ομάδος, με τον Γκούτι να υπογράφει στην ομάδα της Segunda Division, Αλμερία.

Όπως αναφέρουν όμως ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ισπανός δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο της Αλμερίας, καθώς τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και η υποχώρηση από τις θέσεις που οδηγούν στην Primera Division είναι αυτά που έχουν δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκιά στο πρόσωπο του.

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με το μέλλον του Ισπανού τεχνικού να μην προμηνύεται.. θετικό.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button