Ποδόσφαιρο

Κονέ: Η “ωραία” παρουσία στη Ligue 1 και το… ξεπέταγμα το 2021

Kάποια ιδιαίτερα στοιχεία για τον 24χρονο Σενεγαλέζο που απασχολεί τον Άρη…

Ο Μουσά Κονέ είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στο… μπλοκάκι του Άρη όσον αφορά την ενίσχυση. Φέτος, αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Νιμ, με την οποία την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ligue 1. Ένα πρωτάθλημα που είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης, με πολλούς αστέρες να συμμετέχουν σε αυτό. 

Ενδεκαδάτος στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, συνολικά 13 γκολ το 2021

Τι έκανε -κατά την σεζόν 2020-21- στην Ligue 1; Είχε αρκετά θετική παρουσία… Ήταν βασικός σε 21 από τις συνολικά 33 συμμετοχές του με την Νιμ στην πρώτη κατηγορία. Πέτυχε 9 γκολ όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ενώ όσον αφορά τον συνολικό πίνακα των σκόρερ της Ligue 1, ήταν στην 22η θέση θέση. Τα τελευταία του τέρματα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ήταν στις 16/05/21, όταν σκόραρε δύο φορές απέναντι στην Λιόν. 

Ένα άλλο στοιχείο που αφορά τον Κονέ, έχει να κάνει με το… ξεπέταγμα που έκανε κατά την διάρκεια του 2021. Ήταν μια “ωραία” χρονιά γι’ αυτόν, καθώς ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός. Μέσα στο 2021 πέτυχε επτά γκολ στην Ligue 1 και άλλα έξι τέρματα πέτυχε με την Νιμ, το διάστημα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Δηλαδή, κατά την διάρκεια του 2021 -μια χρονιά που ουσιαστικά είναι η καλύτερή του, αν σκεφτούμε ότι στο μισό αυτής έπαιξε στην ανταγωνιστική πρώτη κατηγορία της Γαλλίας- σκόραρε 13 φορές. Καθόλου άσχημα…

Δεν ήταν κακά τα νούμερά του στην Ντιναμό Δρέσδης και στην Ζυρίχη, στις οποίες αγωνίστηκε παλαιότερα, αλλά σίγουρα άλλη αξία έχει η καλή παρουσία στην Γαλλία, όταν αυτή συνδυάζεται με αρκετές συμμετοχές και καλό απολογισμό γκολ στη Ligue 1.

Τα γκολ του κόντρα στην Λιόν…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button