Ποδόσφαιρο

Κολτσίδας: «Εύχομαι τίτλους στον Άρη, εξαιρετικό το ρόστερ, πρέπει να παίξει Εθνική ο Δέλη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω», φιλοξενήθηκε ο παλιός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Για το τι έχει κρατήσει:

Έχω κερδίσει την αγάπη του κόσμου, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω αυτά τα χρόνια. Να σε βρίσκουν έξω, να σε χαιρετάνε, να σου λένε πως πάει.

Για την καλύτερη του στιγμή:

Δεν έχω κρατήσει κάποια καλή στιγμή, καλή στιγμή θα ήταν να σηκώσουμε κύπελλο. Μεμονωμένες στιγμές δεν είναι αυτό που ζητούσα. Αφού δεν έγινε σαν ποδοσφαιριστής ή στέλεχος, ας είναι σαν φίλαθλος.

Για τον Κολτσίδα:

Το πρώτο είναι να έχεις καλή ομάδα. Είχαμε καλή ομάδα και μπορούσαμε να πάμε ψηλά, να φτάσουμε στον τελικό. Υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να τους προβλέψεις. Με τον Ολυμπιακό από μία απροσεξία δεν μπορέσαμε να πάμε στον ημιτελικό, εκεί είχαμε πολλές πιθανότητες.

Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα φέτος, αλλά θέλουμε τύχη.

Είναι κρίμα δύο χρονιές την μία να έχουμε φτάσει στο 88′ και την άλλη στο 92′.

Για την φετινή πορεία του Άρη:

Η ομάδα σε αντίθεση με το ξεκίνημα της έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Αν μου λέγατε μετά τον αποκλεισμό ότι η ομάδα θα είναι δεύτερη στο τέλος του πρωταθλήματος θα έλεγα ότι… κάτι δεν έχετε καταλάβει.

Αλλά η ομάδα διέψευσε τους πάντες. Η ομάδα έδειξε τον καλύτερο της εαυτό και έδειξε πως όταν πιστεύεις σε κάτι και είσαι ομάδα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Πρέπει τώρα να τελειώσει η φετινή χρονιά, να τερματίσουμε δεύτεροι συνεχίζοντας με σοβαρότητα. Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν.

Για το ρόστερ:

Το ρόστερ είναι γεμάτο, αυτοί που παίζουν και κλείνονται κάθε φορά ανταποκρίνονται επάξια. Ειλικρινά σας μιλάω, μερικές φορές λέω «κρίμα» που δεν παίρνουμε τρόπαιο με αυτήν την ομάδα, νιώθω ότι είναι αδικία.

Για το φετινό ρόστερ:

Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν διακριθεί φέτος, που έχουν δικαιώσει τον εαυτό τους και έδειξαν ότι είναι αξιόλογοι παίκτες. Το παράδειγμα του Σούντγκρεν είναι εξόφθαλμο. Την προηγούμενο χρονιά ήταν έτοιμος να φύγει και μετά ήταν βασικός.

Βέβαια η συνέχεια σε κάνει καλύτερο και σου δίνει αυτό που πραγματικά αξίζεις, δεν γίνεται να είσαι καλός φέτος και του χρόνου να μην είσαι.

Για το αν ο Δεληζήσης πρέπει να κληθεί στην Εθνική:

Φυσικά και δικαιούται. Από εκεί που ήταν στον πάγκο είναι βασικός και αναντικατάστατος στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας που μάλιστα έχει και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ σταθερός και έχει καταφέρει να βρεθεί εκεί που βρίσκεται με την αξία του.

Για το τι του έχει μείνει από τον Άρη:

Μου έχουν μείνει όλοι οι ημιτελικοί και οι τελικοί, θέλαμε να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο, είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε. Και στο Καυταντζόγλειο και στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί.

Ενώ κλείνοντας για τον Άρη είπε:

Να έχει μία καλή συνέχεια, εύχομαι να κατακτήσει όσο γίνεται περισσότερους τίτλους και με αυτόν τον κόσμο δίπλα του δεν έχει να φοβάται τίποτα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button