Ποδόσφαιρο

Κολτσίδας: “Ενωμένοι και δυνατοί να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να πειράξουν τον Άρη”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη Γιώργος Κολτσίδας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Όποιο θέμα αφορά την οικογένεια του Άρη, πρέπει να είναι όλοι κοντά.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη:

Αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε, είναι η κατηγορία τέτοια και υπάρχει ακόμη αγωνία, η ομάδα ξεκίνησε και έδειχνε διαφορετικό πρόσωπο για την επίτευξη του στόχου, κάποια στιγμή άρχισε να χάνεται ελπίζω να ξανά πάρει πάλι μπροστά, χτίζοντας κάποια θετικά αποτελέσματα και αγωνιστικά και να μην έχουμε άγχος.

Για τον Μπαστακό και τον Χαντί:

Τα παιδιά ήρθαν τώρα, δεν νομίζω ότι μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα ακόμη, αλλά καλό είναι να αφομοιωθούν άμεσα και στις προπονήσεις, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια δυστυχώς, και πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της ομάδας.

Για το ρίσκο του Σπανού να βάλει στο παιχνίδι και τους δύο παίκτες:

Αν είδατε ότι κάποια στιγμή η ομάδα άρχισε να μην πατάει καλά, το σκέφτηκε ο προπονητής και ήθελε να φρεσκάρει την όποια κακή συμπεριφορά, όσον αφορά τα παιχνίδια. Ήθελε να ξεκουράσει κάποια παιδιά και άλλα να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμέτοχης.

Πέρασε, κερδίσαμε και πάμε για το επόμενο και είναι πολύ κοντά με τον Πανσερραϊκό.

Τι θα πρέπει να κάνεις ο Άρης:

Είναι η αγωνιστικότητα και πρέπει να έχει, σκεπτόμενος πολλές φορές ότι ίσως η δίψα που είχε η ομάδα στην αρχή να πετύχει άμεσα τον στόχο που έχει, κάποια στιγμή αυτό χάθηκε στη πορεία και πιστεύω ότι ίσως το μυαλό υποσυνείδητα νόμιζαν οι παίκτες ότι τελείωσε το πρωτάθλημα και περάσαμε, εντός ομάδας πρέπει να δίνουνε κάθε Κυριακή εξετάσεις, άλλα αγωνιστικά πρέπει να δίνει ακόμη το εκατό τοις εκατό η ομάδα.

Είναι μόνο ο Άρης και να το δείχνεις κιόλας και οι παίκτες να το σκέφτονται κάθε μέρα, δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, εκτός αν έχεις την μαθηματική υπεροχή που δεν την έχεις.

Για την διαιτησία:

Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία και δεν πρέπει να ασχοληθεί ο Άρης, έπρεπε να είχε λυθεί, τα βλέπουμε τα καταδικάζουμε και πολλές φορές τα σχολιάζουμε, αλλά αυτά είναι για την διοίκηση και να κάνει παρέμβαση για την ομάδα. Να σέβονται ότι δεν μπορεί να αδικηθεί ο Άρης. Δεν πρέπει να ασχολείται με την διαιτησία ο Άρης, έπρεπε να είχε λυθεί ήδη από πριν, όταν έρχονται οι διαιτητές να γνωρίζουν από πριν ότι τον Άρη δεν μπορούν να τον αδικήσουν, τίποτα πάρα πέρα.

Για το αν δεν θέλουν τον Άρη στην Σούπερ Λίγκα:

Τη λογική αν βάλω, δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί δεν θέλουν τον Άρη στην Α Εθνική, τώρα στο ποδόσφαιρο λογική δεν υπάρχει. Θα αντιληφθείς όμως ότι ο Άρης πρέπει να βγάζει μια διαφορετική δυναμική και να σκέφτεται ο κάθε διαιτητής ότι δεν μπορώ να αδικήσω τον Άρη και πρέπει να βοηθήσουν οι πάντες να είναι στην Α Εθνική η ομάδα, είτε είναι ο κόσμος είτε είναι οι άλλοι.

Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα να ωθήσουμε αυτά τα παιδιά να επανέλθουμε στην Σούπερ Λίγκα και να ξεκινήσουμε πάλι να γράφουμε καινούριες ιστορίες στη σελίδα του Άρη. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να μας πειράξουν.

Οποιοσδήποτε βοηθάει την ομάδα, πρέπει να τον αγκαλιάζουμε και περιμένουμε να ακούσουμε για καινούριες συνεργασίες στο μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button