Ποδόσφαιρο

Κολομητρούσης: «Άξιος προπονητής ο Τερζής, το ματς με την ΑΕΛ θα είναι αμφίρροπο»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος μίλησε για το επικείμενο ματς με την ΑΕΛ καθώς και για την τωρινή του παρουσία στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το πού βρίσκεται τώρα:

«Είμαι στον Απόλλωνα Λάρισας και συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αύριο Σάββατο ξεκινάμε το πρωτάθλημα με την Κέρκυρα στην έδρα μας. Πέρυσι η ομάδα ήταν πολύ καλή, με μεταγραφές από Βραζιλία. Φέτος στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά. Ένα καλό μπάτζετ, με καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Θεωρώ πρώτος λόγος είναι να μείνουμε στην κατηγορία αλλά δεν γνωρίζουμε τις άλλες ομάδες. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος:

«Είναι όντως άσχημο. Θεωρώ πως θα βρεθεί μια χρυσή τομή και θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. Ό,τι θέμα υπάρξει με τη συζήτηση θα λυθεί».

Για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής:

«Έχω παίξει στη Λάρισα και φυσικά στον Άρη. Κορυφαία χρονιά με τη Λάρισα ήταν όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Ανήκω εδώ στη Λάρισα, γι’ αυτό και άλλωστε διαμένω εδώ. Βέβαια τρέφω αισθήματα και για τον Άρη, έχω αγωνιστεί 3.5 χρόνια, με 77 συμμετοχές και 7 γκολ. Είναι μια αξιόλογη ομάδα. Μια ομάδα που έχει ιστορία και κόσμο όπως ο Άρης, πάντα θα είναι υπολογίσιμη. Έχει μεγάλη ιστορία».

Για τη θέση του Τερζή κι αν είναι δύσκολο για έναν βοηθό προπονητή να είναι πρώτος προπονητής σε δύο ντέρμπι:

«Φυσικά είναι δύσκολο. Χρειάζεται ψυχολογία για να επιβληθείς στους παίκτες και ο κ. Τερζής το έχει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον θεωρώ άξιο προπονητή και νομίζω πως πρέπει να μείνει, αντί να ψάχνουν από ‘δω κι από ‘κει. Είναι στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζει καλά τον Άρη, έδειξε έργο και δουλεύει σκληρά. Είναι προτιμότερο να του δοθεί εμπιστοσύνη από το να αναζητήσει μια ομάδα ξένο προπονητή».

Για το αν είναι όπως λέγεται «οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες» Άρης και ΑΕΛ:

«Συμφωνώ. Και οι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΛ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα τελευταία ματς κι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μια ομάδα με τον κατάλληλο παίκτη στην κατάλληλη θέση. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς. Είναι δυνατή στην άμυνα και έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές. Μεγάλο αβαντάζ έχει ο Άρης και λόγω του κόσμου, αλλά και ότι έχει δυνατή ομάδα και είναι σε φόρμα, όπως έδειξε στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Όταν λέμε ότι είναι αβαντάζ η έδρα δεν το λέμε έτσι, ισχύει αυτό για τις κερκίδες, ειδικά για το Χαριλάου και τους φιλάθλους του Άρη».

Για το αν έχει επαφή με παλιούς συμπαίκτες του στον Άρη:

«Βεβαίως, έχω με αρκετούς παίκτες από τα παλιά. Έπαιξα συμπαίκτης με τον Κούη, είναι καλός μου φίλος ο Μουστακίδης και μιλάμε. Αυτός έπαιζε δεξί μπακ, εγώ αριστερό. Ήμασταν για την εποχή, όπως λέμε φουλ μπακ σήμερα. Όπως φίλος καλός και ο κατσαούνης. Επίσης μιλάω με τους Τσίμπο, Κωφίδη που ήμασταν συμπαίκτες και τον Κώστα Μουρατίδη, είναι από την Δράμα, αλλά παίξαμε και στον Άρη και στην ΑΕΛ μαζί»

Για τις σχέσεις με τον Λεωνίδα Μπακούρα:

“Είναι από την Λάρισα ο κ. Μπακούρας, κάνει σπουδαίο έργο. Βοηθάει τους βετεράνους γενικά. Αγαπάει πολύ τον Άρη, δεν το κρύβει, αλλά αυτός και η εταιρία του βοηθάνε το ποδόσφαιρο και ειδικά τους βετεράνους”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button