Γενικά

Κολοβέτσιος: “Άνθρωποι έκλαιγαν, δε μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος που αγωνίζεται στην Τουρκία, μίλησε για τον σεισμό που έχει συνταράξει όλο τον κόσμο και έχει προκαλέσει τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων σε Τουρκία και Συρία.

«Περάσαμε μεγάλη ταραχή. Ήταν πολύ ισχυρός ο σεισμός, έγινε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα. Ζω περίπου τρεις ώρες από το επίκεντρο οδικώς. Νιώσαμε πολύ έντονα τον σεισμό. Ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου.

Η διάρκειά του ήταν περίπου ενάμισι λεπτό, αλλά είχε πολλούς μετασεισμούς. Αμέσως όλοι οι άνθρωποι από την πολυκατοικία μου κατεβήκαμε στον δρόμο, έκλαιγαν, έμπαιναν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν γρήγορα. Πραγματικά επικράτησε μία ταραχή. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το χιόνι.

Πάλι καλά στην πόλη μου απ’ ό,τι μαθαίνω δεν έχουν σημειωθεί πτώσεις κτιρίων. Απ’ ό,τι έχω πληροφορηθεί δεν υπάρχουν ζημιές ή θύματα, μόνο κάτι ρωγμές.

Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου που παίζει στη Γκαζιάντεπσπορ, αλλά για καλή του τύχη εκείνος βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button