Ποδόσφαιρο

Κολληγά: “Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι έγινε στα Τρίκαλα, μας πληγώνει και μας πεισμώνει”

Η γενικός αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου, Ρία Κολληγά φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την αντικανονική συμμετοχή αθλήτριας του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν είπε:

Αυτό που έχει γίνει με το σωματείο του Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα δικό τους, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα που στο τέλος ουσιαστικά δεν καταφέραμε να είμαστε εμείς πρωταθλητές. Εγώ προσωπικά έχω δηλώσει ότι δεν φταίει κανένας άλλος αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό εμείς οι ίδιοι, κάνοντας πιο κακά παιχνίδια μέσα στη σεζόν και αυτό μας στέρησε τον τίτλο. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς.

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και την αδικία σε βάρος του Άρη:

Έτσι ακριβώς είναι και εξαιτίας αυτού χάθηκε μία νίκη από τον Άρη. Και να θέλαμε δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό απλά η δική μας νοοτροπία μέσα σε όλο το τμήμα είναι ότι αν μπορούσαμε να κερδίσουμε και τους διαιτητές, θα ήταν καλύτερο για εμάς. Ότι μας πληγώνει, μας πεισμώνει.

Για την φετινή χρονιά είπε:

Η φετινή σεζόν για εμάς ήταν πετυχημένη να είμαστε μέσα στην τριάδα. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος έτσι όπως εξελίχθηκε με πάρα πολύ σκληρή δουλειά, βρεθήκαμε δίκαια για πολύ καιρό στην πρώτη θέση αλλά αυτό στη συνέχεια μας γύρισε την πλάτη ώστε να στεφθούμε εμείς πρωταθλητές. Κοιτάμε το μέλλον μας, και μέσα σε αυτό είναι και οι κορασίδες είχαμε και μία καλή παρουσία στο FINAL 4 του κυπέλλου οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά. Να μη ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι στους ημιτελικούς παίξαμε τελικά με την ομάδα που κατέκτησε και το κύπελλο. Το Μεσολόγγι ίσως ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.

Για τις ακαδημίες είπε:

Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες και αυτό φαίνεται και στη συμμετοχή που πήραν δύο κορίτσια έστω και για τα 10 λεπτά που έπαιξαν με τις γυναίκες, τους δίνει κίνητρο και θέλω και τα υπόλοιπα κορίτσια να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Εμείς είμαστε στη δεύτερη θέση, ο ΠΑΟΚ έχει 7 διεθνής, εμείς είχαμε 5 είχαμε και 1 διεθνή στις νεάνιδες. Φαίνεται πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Άρη και οι προπονητές της Εθνικής το βλέπουν αυτό.

Για τις κινήσεις για την επόμενη χρονιά είπε:

Οι κινήσεις έχουν γίνει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν κρύβουμε ότι πριν ολοκληρωθεί η χρονιά είχαμε βάλει πλώρη για την επόμενη σεζόν ώστε να είμαστε δυνατοί την επόμενη χρονιά αλλά και γενικότερα. Εμείς από την πλευρά μας, τα κορίτσια, οι προπονητές και η διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου αλλά χρειάζεται βέβαια και η στήριξη του κόσμου. Ικανότητες και θέληση υπάρχει, προσπάθεια γίνεται ίσως μας έλειπε η εμπειρία και είναι κάτι που δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι του χρόνου.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button