Ποδόσφαιρο

Κοίταξε Μαρκάο ο Άρης

Το όνομα του Μαρκάο προτάθηκε στον Άρη για τη θέση των στόπερ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη αλλά η ισπανική ομάδα ήδη τον έχει τοποθετήσει στην transfer list καθότι δεν τον υπολογίζει και παράλληλα επιδιώκει να γλιτώσει χρήματα μέσα από το υψηλό συμβόλαιό του.

Για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, το κλαμπ επένδυσε ένα ποσό της τάξεως των 12.000.000 ευρώ καθώς τόσα έδωσε στη Γαλατάσαραϊ με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετικά παιχνίδια μετρώντας συνολικά 141 παιχνίδια. Η δε τουρκική ομάδα τον είχε αποκτήσει από την πορτογαλική Τσάβες έναντι 4.000.000 ευρώ.

Η πορεία του Μαρκάο στη Σεβίλλη δεν πήγε όπως θα ήθελε. Είχε πολλούς τραυματισμούς με τη διετίας 2022-2024 να αγωνίζεται σε μόλις 21 ματς. Πρόσφατα μάλιστα (29/7) τραυματίστηκε εκ νέου σε φιλικό παιχνίδι και τα ισπανικά media ασχολήθηκαν εκτενέστερα με τους τραυματισμούς του.

Πιο σοβαρός ήταν η ρήξη μηριαίου το 2022 και παράλληλα διαχειρίστηκε αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς.

Αναφέρουν επίσης ότι στη Σεβίλλη αντιλαμβάνονται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραχωρήσουν τον παίκτη βάζοντας στη ζυγαριά και το υψηλότατο συμβόλαιό του καθώς οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button