Ποδόσφαιρο

Κλιγγόπουλος στο YellowRadio.gr: «Περήφανος που φόρεσα την κιτρινόμαυρη φανέλα – Θα ήθελα να επιστρέψω»

O Δημήτρης Κλιγγόπουλος, ένας από τους ποδοσφαιριστές των δύσκολων χρόνων του Άρη, μίλησε στο YellowRadio.gr για τις στιγμές του στον Άρη, την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα αλλά και για τον Άγγελο Χαριστέα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Δώρα Λάμπρου:

Επαγγελματικά που σε βρίσκουμε;

Τελειώσα τη σεζόν στην Σπάρτη, πρόωρα, όπως όλοι μετά τη διακοπή τον περασμένο Μάρτιο.

Πως σου φάνηκε η απουσία από την αγωνιστική δράση λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού;

Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, όπως κι για όλους τους συμπολίτες μας φαντάζομαι. Αγωνιστικά βγήκαμε από το ρυθμό μας και εκεί που κάναμε προπόνηση κάθε μέρα και ήμασταν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, ξαφνικά έπρεπε να μείνουμε μέσα για την ασφάλεια όλων.

Δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό να το συνειδητοποιήσεις από την αρχή.
Ηταν μια κατάσταση περίεργη που δεν είχαμε ξαναδεί στη καθημερινότητα μας και έπρεπε και εμείς να ακούσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων για μα είμαστε ασφαλείς.

Ήσουν 2 σεζόν στον Αρη. Την πρώτη στη Κ19 και την δεύτερη μέλος της ομάδας που πήρε το εισιτήριο για την Α κατηγορία. Πως αισθάνεσαι που φόρεσες την κιτρινόμαυρη φανέλα σε τόσο δύσκολα χρόνια για την ομάδα;

Για την παρουσία μου στην πρώτη ομάδα ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί αυτός ήταν και ο πρώτος μου στόχος στη Κ19. Να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε αυτό να μου να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα.
Τη δεύτερη σεζόν ήμασταν έτοιμοι για τη επιστροφή μας στη πρώτη κατηγορία, εκεί που ανήκει η ομάδα του Άρη.
Το πιστεύαμε πολύ, το έβλεπα στους συμπαίκτες μου, το ένιωθα και εγώ και όλοι. Πηγαίναμε παντού να κερδίσουμε. Ο κ.Σπανός είχε κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ένιωσα περήφανος που φόρεσα τη κιτρινόμαυρη φανέλα στην επαγγελματική ομάδα σε μια τόσο ιστορική στιγμή.

Για τον αγώνα με την Μπόκα, το γήπεδο και τον κόσμο:

 Ένιωσα μεγάλη χαρά που ήμουν στην ομάδα όταν ήρθε η Μπόκα Τζούνιορς. Το να παίξουμε φιλικό με μια τόσο ιστορική ομάδα δεν συμβαίνει κάθε σεζόν. Ακόμη θυμάμαι τον κόσμο που είχε γεμίσει το γήπεδο από νωρίς. Ήταν ποδοσφαιρική γιορτή και για το κόσμο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Τι θα κρατούσες; Ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές σου στην ομάδα;

Κρατάω όλες τις ωραίες αναμνήσεις ξεκινώντας απο όλα τα γκολ που είχα σκοράρει στη Κ19, το ντεμπούτο μου με τη κιτρινόμαυρη στη πρώτη ομάδα, το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς, όλες τις στιγμές. Κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο και έβλεπα τους οπαδούς μας να κάνουν γιορτή στο γήπεδο. Τους συμπαίκτες μου.

Πολύ ευχάριστες αναμνήσεις!

Για την παρουσία σου στο περσινό αγώνα ΑΡΗΣ – Ξάνθη

Ήταν πολύ μεγάλη βραδιά για τον Άρη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με την επιστροφή της ομάδας στην Α κατηγορία θα νικούσαμε με ένα τόσο μεγάλο σκορ και αυτό θα συνοδευόταν με την είσοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Για τον κ. Άγγελο Χαριστέα τρέφω μεγάλο θαυμασμό.
Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας πρωταθλητής Ευρώπης και ο επαγγελματισμός του πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους εμάς τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές. Είναι τυχερός ο Άρης που είναι ενεργός πλέον και έχει αναλάβει πόστο · και μαζί με τον κ. Καρυπίδη τρέχουν την ομάδα. Φαίνεται άλλωστε και από την απόδοση της ομάδας. Μακάρι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να βγεί Ευρώπη ο Άρης. Του αξίζει!

Πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει ο Άρης το κύπελλο, αφού οι συνθήκες επιτρέψουν την επανέναρξη;

Αυτό το εύχομαι γιατί ο Άρης έχει καιρό να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και θα δώσει μεγάλη χαρά στο κόσμο του. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή με φιλοσοφία που τα πάει πολύ καλά και γιατί όχι, του το εύχομαι! Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, χρειάζεται μόνο να το πιστέψεις και να δουλέψεις σκληρά για το στόχο σου και τότε όλα είναι πιθανά.

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην ομάδα ;

Ναι φυσικά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα.
Έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τη παρουσία μου στον Άρη.

Το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Αυτή τη στιγμή έχω συγκεντρωθεί στις προπονήσεις μου για να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και νοιώθω πολύ καλά.
Ακόμα κανείς δεν ξέρει πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Μακάρι να τελειώσει γρήγορα για όλους μας.

Ένα μήνυμα στους οπαδούς του Άρη

Να μην σταματάνε να υποστηρίζουν την ομάδα τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ποσο μάλλον τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button