“Κλειστά χαρτιά” από Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην ανακοινώνει πάλι αποστολή.
Οι τραυματίες Αλφαρέλα, Σούντμπεργκ, Φαμπιάνο, Καντεβέρε, Μεντίλ και Δώνης είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/12, 20:00).
Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:
“Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/12, 20:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.
Στην τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό ντέρμπι το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής (αγωνιστικό παιχνίδι).
Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς συνέχισαν τα προγράμματά τους.
* Η αποστολή θα καταλύσει απόψε σε ξενοδοχείο της πόλης μας”.




