Γενικά

Κλείνουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Σαρωτικά είναι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση βάζει λουκέτο μεταξύ άλλων και στα πρακτορία ΟΠΑΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κλείσουν και τα πρακτορεία τυχερών παιγνίων, αφού υπάρχει πλέον και η διαδικτυακή πλατφόρμα, καθώς και πάρκα αναψυχής και θεματικά πάρκα, εκτός από τους ζωολογικούς και βοτανικούς κήπους, όπου θα δοθούν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για σημεία με μεγάλο συνωστισμό.

Κλειστά από αύριο, εκτός από τα παραπάνω, μπαρ, καφετέριες, μπουζούκια, εμπορικά κέντρα, όλοι οι χώροι εστίασης εκτός από τα ντελίβερι και take away, Βιβλιοθήκες, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, Αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός των υπαίθριων που μπορεί κάποιος να αθληθεί μόνος του και τέλος τα κέντρα αισθητικής. Λουκέτο μπαίνει και σε πρακτορία ΟΠΑΠ και οίκους ανοχής.

Ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε ότι από την αρχή της επιδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας έχουν εμφανιστεί 190 κρούσματα συνολικά στη χώρα μας. Δηλαδή, έχουμε 73 νέα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button