Ποδόσφαιρο

Κλείνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων τις επόμενες ημέρες

Μέχρι την Τέταρτη θα κλείσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Άρη για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν

Λόγω των ειδικών καταστάσεων με την πανδημία του κορωνοϊού ο Άρης δεν θα μπορεί να δώσει διεθνές φιλικά, για αυτό αρνήθηκε και τις προτάσεις από την Άλκμααρ και Βαλένθια.

Παρόλα αυτά ο στόχος είναι να βρεθούν ομάδες κοντά στην Θεσσαλονίκη για φιλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης ή στην ευρύτερη περιοχή στα 3-5 Πηγάδια (όπως ο Πανσερραϊκός που ανακοίνωσε φιλικό με τον Άρη) που προετοιμάζετε η ομάδα για την νέα σεζόν.

Ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Άρη είναι να πραγματοποιηθούν αρχικώς φιλικά με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας καθώς στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων” υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα ενώ σταδιακά θα ενσωματώνονται και αλλά ώστε η προσαρμογή τους στην ομάδα να γίνει με ομαλό τρόπο.

Θυμίζουμε πως για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ΑΕΛ, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την έδρα και την ώρα του παιχνιδιού.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button