Βόλεϊ

Κλήρωση με άρωμα…superleague για το Βόλεϊ γυναικών

Μπορεί στο βόλεϊ γυναικών μόνο ο Άρης και ο Ολυμπιακός να είναι στην Α1, ωστόσο τα πέντε μεγαλύτερα ονόματα της χώρας θα μπουν στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Οι κιτρινόμαυρες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο Μαρκόπουλο, επικράτησαν με 3-1 και πέρασαν στους “8” του κυπέλλου.

Εκεί φυσικά βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά και τρεις ομάδες που συμπληρώνουν τα παζλ τον “Big5” στο…ποδόσφαιρο.

Παναθηναικός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρόλο που αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφεραν να πάρουν επίσης την πρόκριση στους “8” και μένει να δούμε αν η κληρωτίδα θα βγάλει για τον Άρη κάποιο…ποδοσφαιρικό ντέρμπι, με τις κιτρινόμαυρες φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε πιθανό ζευγάρι εκτός του Ολυμπιακού.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες των “8” του Ελληνικού βόλεϊ είναι η Θύρα, ο Παναξιακός και η Θέτιδα που μαζί με Άρη και Ολυμπιακό είναι οι πέντε καλύτερες σε ότι έχει να κάνει με την Α1.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button