Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Κινείται για Τανούλη ο Άρης

Για την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Τανούλη φέρεται να κινείται ο Άρης Midea

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, στη χθεσινή media day για τον αποψινό αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η ΚΑΕ Άρης βρισκόταν σε αναζήτηση ενίσχυσης του ελληνικού της στοιχείου.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μετά την αποχώρησή του από τους κιτρινόμαυρους, βρίσκεται πολύ κοντά στο Μαρούσι στο οποίο ανήκει ο Τανούλης. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε χθες και την απόκτηση του Τζος Άνταμς από τον Προμηθέα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις θα προκαλέσουν συμφόρηση στο ρόστερ της ομάδας με τον Γιώργο Τανούλη να βρίσκεται κοντά στην αποδέσμευσή του. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που έκανε ο Λευτέρης Μαντζούκας και θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα του “Αυτοκράτορα”.

Ο Γιώργος Τανούλης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ομάδες νεών του Άρη και του ΠΑΟΚ. Με τον δεύτερο έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά πέρασε μία τριετία στη Πάτρα και τον Προμηθέα, πριν τον αποκτήσει το 2023 ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει ακόμα και σήμερα και από τον οποίο έχει δοθεί δανεικός στο Μαρούσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button