Κηφισιά: Ανανέωσε με Λέτο έως το 2027
Επίσημη μορφή έλαβε η επέκταση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο με την Κηφισιά για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Αργεντίνος τεχνικός οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων στην επιστροφή της στη Stoiximan Super League ένα χρόνο, μετά τον υποβιβασμό της.
Ο Λέτο είχε φτάσει σε συμφωνία για ανανέωση με τους διοικούντες την ομάδα, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αυτή έλαβε επίσημη μορφή στη διάρκεια του Σαββάτου (31/05).
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει κι επίσημα την ανανέωση συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος συνεχίζει στον σύλλογο για τρίτη διαδοχική σεζόν.
Ο Σεμπάστιαν Λέτο εντάχθηκε στο δυναμικό της Κηφισιάς αρχικά ως βοηθός προπονητή το 2023/24, ενώ πέρσι προήχθη στη θέση του πρώτου προπονητή. Με αυτόν στο τιμόνι, η Κηφισιά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 για δεύτερη φορά στην ιστορία και την εξασφάλισε παρουσία της στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τέταρτη σερί σεζόν.
Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Σεμπάστιαν Λέτο κάθισε στον πάγκο της Κηφισιάς σε 32 αγώνες, καταγράφοντας 23 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες και δημιούργησε νέο ρεκόρ συλλόγου με 16 διαδοχικούς αγώνες δίχως ήττα, καθώς επίσης να παρουσιάσει ένα σύνολο που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε οκτώ παιχνίδια στα Playoffs της Super League 2.
Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η επάνοδος της Κηφισιάς στη Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στην τεχνική ηγεσία, έναν προπονητή που συνεχώς αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές του.
Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!“.




