ΔιεθνήΜπάσκετ

Κερ: «Η νεότερη γενιά προσφέρει την ελπίδα, που όλοι χρειαζόμαστε»

Ο Στιβ Κερ τοποθετήθηκε μέσω podcast για το θέμα του ρατσισμού, καλώντας τον κόσμο να ακούσει τα μηνύματα που στέλνει η νέα γενιά και να την εμπιστευτεί.

Ο Στιβ Κερ δεν έκρυψε ποτέ την ευαισθητοποίησή του σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, την τάση του να πατάξει -με όποιον τρόπο μπορεί- οποιαδήποτε υπόνοια ρατσισμού ή διακρίσεων απέναντι στους άλλους. Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέτ Γουόριορς, εκ των πλέον ενεργών αυτή την περίοδο μετά τη δολοφονία του Τζόρνταν Φλόιντ, έστειλε νέο μήνυμα κατά του ρατσισμού, δηλώνοντας την πλήρη στήριξή του στη νεότερη γενιά, στους νέους ανθρώπους που διαδηλώνουν και είναι έτοιμοι να φωνάξουν για να περιορίσουν οποιονδήποτε… ψίθυρο ρατσισμού.

Στη διάρκεια λοιπόν της συζήτησης στο Podcast που “τρέχει” με τον Πιτ Κάρολ (με καλεσμένο αυτή τη φορά τον Γκρεγκ Πόποβιτς), είπε χαρακτηριστικά:

“Η νέα γενιά, αυτή που μεγαλώνει τώρα, είναι πιο ποικίλη, με μεγαλύτερη ανεκτικότητα και πολύ καλύτερη ενημερωμένοι από οποιαδήποτε άλλη γενιά στο παρελθόν. Είναι έξυπνοι, ενεργητικοί, συνδεδεμένοι και έτοιμοι να χτίσουν μια χώρα και μια κοινωνία, όπου ΟΛΟΙ νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι από τους θεσμούς της δημοκρατίας μας.

Έχουν μάθει να δουλεύουν μαζί για να προωθήσουν ένα καλύτερο μέλλον, ακόμη κι όταν μια τέτοια πιθανότητα μοιάζει ζοφερή. Αναγνωρίζοντας ενεργά και διαμαρτυρόμενοι για τον ρατσισμό που έχει καθορίσει εδώ και πολλά χρόνια την ιστορία του έθνους μας, η νεότερη γενιά προσφέρει την ελπίδα, που όλοι χρειαζόμαστε.

Ακούστε τους”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button