Ποδόσφαιρο

Κερδίζει και δίνει τέλος στα “πέτρινα χρόνια”

Ο Άρης έχει σήμερα την ευκαιρία να δώσει τέλος στα πέτρινα χρόνια, επιστρέφοντας και μαθηματικά στη φυσική του θέση. 

Τέσσερα χρόνια απουσίας είναι πολλά. Τέσσερα χρόνια όπου ο Άρης αντιμετώπισε κατώτερους αντιπάλους, τέσσερα χρόνια όπου ο κάθε “πικραμένος” πήρε “αέρα” και έβγαλε κόμπλεξ εναντίον της μεγαλύτερης ομάδος της Μακεδονίας. Σε αυτές τις καταστάσεις καλούνται σήμερα να δώσουν οριστικό τέλος ο Δημήτρης Σπανός και οι ποδοσφαιριστές του.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Α.Ε Καραϊσκάκη στην Άρτα (17:00) είναι καθοριστικής σημασίας καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερο αγώνα. Με νίκη ο Άρης επιτυγχάνει και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super league, δίνοντας οριστικό τέλος στα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πλέον τα τέσσερα χρόνια απουσίας θα είναι ένα κακό όνειρο αλλά και ένα δίδαγμα για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Σπανός θα παρατάξει την ομάδα του με αποκλειστικό στόχο τη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Καραϊσκάκη. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Άρτας μαζί με τα Τρίκαλα είναι οι μοναδικές που απέσπασαν βαθμό από το Κλεάνθης Βικελίδης. Όμως το πάθος για τη νίκη και την επίτευξη του στόχου είναι μεγάλο.

Βέβαια η επίτευξη της ανόδου και η επιστροφή στη Super league δεν αποτελεί αντικείμενο πανηγυρισμών, ο Άρης από την ίδρυση του έως και σήμερα είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί. Ο Άρης ανήκει στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Η νίκη και η μαθηματική επιστροφή στη Super league θα γεννήσουν ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των οπαδών αλλά και την αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button