Ποδόσφαιρο

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ – Άρης

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ-Άρης, καθώς, η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ απορρίφθηκε, ενώ παράλληλα αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από την ΑΕΚ.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ οι οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι η τιμωρία παρέμεινε.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη καθώς ο κανονισμός έχει αλλάξει και από το περασμένο καλοκαίρι δεν προβλέπεται προσφυγή στον Διαιτητικό Δικαστήριο για τέτοιου είδους υποθέσεις.

Αναλυτικά η απόφαση: «Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button