Ποδόσφαιρο

Κατσιαρός: «Χθες ο Σούντγκρεν ήταν ο καλύτερος παίκτης»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Σχετικά με την εικόνα του Άρη στον αγώνα:

«Ο Άρης χθες ήταν καλύτερος και αυτό φαινόταν καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η ατυχία του με τα δοκάρια, η αδυναμία του γκολ σε ορισμένες φάσεις και οι αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή τον εμπόδισαν. Αν στο 5’ έμπαινε το γκολ του Ιντέγε, τώρα θα μιλούσαμε για έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα».

Σχετικά με τις απουσίες της ομάδας:

«Για εμένα είναι αισθητή η απουσία του Μανώλη Σιώπη στην μεσαία γραμμή. Πιστεύω όμως πως σιγά σιγά και από τον Λούκας Σάσα θα δούμε βελτίωση στην συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον θεωρώ πως λείπει πολύ η ετοιμότητα αλλά και η έφεση του Ματέο Γκαρσία στο σκοράρισμα και αυτό φάνηκε ειδικά στις φάσεις που η ομάδα ήταν στην μικρή περιοχή της ΑΕΛ και αδυνατούσε να βρει δίχτυα».

Σχετικά με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν:

«Προσωπικά πιστεύω, χθες ο Σούντγκρεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη. Έπαιξε και τα 90’ και ήταν ‘παρών’ συνεχώς στην δεξιά γραμμή κόβοντας τον αντίπαλο αλλά και μοιράζοντας πάσες».

Σχετικά με την ρεβάνς στην Κύπρο:

«Είμαι σίγουρος πως εκεί ο Άρης θα πάρει την πρόκριση!»

Σχετικά με τον κόσμο:

«Χθες όλοι μιλούσαν για αυτό που αντίκρισαν στο Κλεάνθης Βικελίδης και για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button