Ποδόσφαιρο

Κατσιαούνης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άρη, θα είναι ο νικητής του ντέρμπι»!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellow News”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Για το Άρης – ΠΑΟΚ είπε:

Πλησιάζουν οι μέρες και έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας, ένα ντέρμπι που έλειψε από την πόλη. Έρχεται κάτω από πολύ ωραίες συνθήκες με έναν Άρη πολύ δυνατό που έχει κάνει προσπάθεια. Με έναν Άρη που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι σε αυτό το επίπεδο και πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για την πόλη και την ομάδα που υποστηρίζουμε. Δεν το φοβάμαι το ντέρμπι, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δε γνωρίζω τι γίνεται με τους τραυματισμούς λόγω δουλειάς. Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα.

Για τον Κουέστα είπε:

Το ιατρικό team πιστεύω ότι έχει χρόνο ακόμα μπροστά του για να δει τι μπορεί να γίνει. Ο Κουέστα θα έχει πρόβλημα γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις και δίνει μία σιγουριά στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα γιατί παρακολούθησα τι έπαθε. Ακόμα είναι Τετάρτη και σιγά – σιγά θα δούμε. Χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τον Καντιμοίρη και τον Αναγνωστόπουλο αλλά είναι τερματοφύλακας που έχει πάρει όλα τα επίσημα παιχνίδια και η παρουσία του είναι καταλυτική.

Σε αυτά τα παιχνίδια βγαίνει ο ψυχισμός και η θέληση. Είναι πολύ ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό για κάθε αθλητή και όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο.

Για την απουσία του βασικού τερματοφύλακα είπε:

Επειδή ήμουν και εγώ τερματοφύλακας, σωματικά είναι λίγο δύσκολο. Δεν σημαίνει ότι αν χρειαστούν οι άλλοι τερματοφύλακες δεν θα ανταποκριθούν. Αλλιώς είναι η προπόνηση και αλλιώς ένα επίσημο παιχνίδι. Τα άλλα δύο παιδιά έχουν δώσει δείγματα αλλά ο τερματοφύλακας πίσω έχει μία άλλη λειτουργία και σιγουριά, μιλάει με τους παίκτες, κατευθύνει την άμυνα. Οι παίκτες ξέρουν πως λειτουργεί ο τερματοφύλακας. Αν χαθεί αυτή η ισορροπία θα είναι ένα μικρό πρόβλημα.

Για το αν ο Κουέστα θα τραβήξει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είπε:

Καμιά φορά έχουμε ένα κακό και βγάζουμε πολύ γρήγορα συμπεράσματα. Η πορεία είναι αυτή που κάνει τους αθλητές. Ο Κουέστα έχει δείξει ότι έχει μία ευχέρεια.

Για να το πάω λίγο μπασκετικά. Ο Γκάλης γιατί ξεχώριζς απ’όλους τους αθλητές; Γιατί είχε πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια δεν ήταν μια φωτοβολίδα δύο χρόνων. Ας έχουμε τον Κουέστα στην ομάδα και να κάνει καλά τη δουλειά.

Για το ενδιαφέρον της βαθμολογίας που έχει το ντέρμπι της Κυριακής είπε:

Ισχύει ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον η βαθμολογία. Ένα παιχνίδι που είχα παίξει εγώ το 85 με τον ΠΑΟΚ και είχε βγει 3-0. Το ότι είναι τόσο κοντά οι ομάδες το κάνει περισσότερο ελκυστικό. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή. Δεν έχει κανένας να φοβηθεί τίποτα. Έχουμε μία έδρα πολύ δυνατή που είναι αναγνωρισμένη ανά τον κόσμο. Θεωρώ αυτονόητο το sold out. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος και σωστός. Να πάμε όλοι στο Χαριλάου και να έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό. Οι παίκτες θα καταλάβουν τι πρέπει να καταλάβουν στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ψυχολογία της ομάδας είπε:

Το ποδόσφαιρο έχει “ανοίξει”. Δεν είναι σαν την δεκαετία του 70-80. Ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί και ξέρει σε ποιον σύλλογο πάει. Υπάρχουν και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα μεταφέρουν το πνεύμα. Οι πιο πολλοί έγιναν πιο σοφοί με το παιχνίδι κυπέλλου στην Τούμπα που βγήκε 1-1. Καταλαβαίνουν πως πρέπει να ανταποκριθούν. Πλέον οι παίκτες έχουν πιο ανοιχτά μυαλά. Σίγουρα θα ακούσουν μία κουβέντα από τον Κολτσίδα και των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο προπονητής ζει εδώ και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Ο ποδοσφαιριστής που θα παίζει αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα ψάχνει. Όταν μπει στο γήπεδο και δει 25.000 κόσμο καταλαβαίνει από μόνος του τι πρέπει να κάνει. Σίγουρα δεν πρέπει να έχει άγχος γιατί είναι χαρά. Η ατμόσφαιρα που θα εμφανιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι εντυπωσιακή. Βγαίνοντας οι παίκτες του Άρη στο γήπεδο και με βάση αυτό που θα δούν θα καταλάβουν από μόνοι τους ότι είναι μία ψυχολογική ντόπα. Η ενέργεια της κερκίδας είναι πολύ δυνατή.

Για το που θα πόνταρε την νίκη της Κυριακής είπε:

Θα πόνταρα στον άσσο. Αντιλαμβάνομαι το ματς. Πιστεύω ότι ο Άρης αυτή την στιγμή είναι μία ιδιαίτερη ομάδα, σοβαρή και με πλάνο. Όλα αυτά θα βγουν στο γήπεδο. Ο Άρης έκανε καλό σύνολο και χρειάζεται να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Ερέρα ο οποίος πάντα διαβάζει τα ματς, πάντα είναι σοβαρός και οι δηλώσεις του έχουν ενδιαφέρον. Όλα αυτά έχουν το δικό τους μερίδιο και ο Άρης θα είναι ο νικητής του ντέρμπι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, δεν φοβάμαι καθόλου.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button