Ποδόσφαιρο

Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Ένινγκ

Ο Άρης σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του αγώνα.

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο για την βασική ενδεκάδα είναι ο Άρης να επιστρέψει το 4-2-3-1, καθώς είναι το σύστημα που γνωρίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και στον επίσημο αγώνα με την Λαμία, έδειξε ότι απέδωσε. Σε αυτό το σενάριο, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γκάνεα, Μπαγκαλιάννης, Ντάτκοβιτς και Ρόουζ στην άμυνα, Σάσα και Τζέγκο στον χώρο του κέντρο με τον Αυστραλό να είναι επιφορτισμένος και με την μεταφορά της μπάλα προς τα μπροστά.

Στην επίθεση οι σίγουροι είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης στα δεξιά και Κρίστιαν Λόπεθ στην αιχμή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 3 παίχτες για δύο θέσεις. Αρχικώς ο Μπρούνο Γκάμα, ο Μπερτόγλιο που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ο Μαντσίνι, που ο Ένινγκ δείχνει να πιστεύει αρκετά.

Παρόλα αυτά υπάρχει πάντα η περίπτωση σε παραμονή στο 4-3-3, με τον Τζέγκο να είναι στο “6” και τους Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια να διεκδικούν την τρίτη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button