Ποδόσφαιρο

Καταγγελία Κούγια: «Με απείλησαν γιατί λέω για εγκληματική οργάνωση»

Τι δήλωσε ο Κούγιας που βρέθηκε με τους γονείς του Άλκη

Ο Αλέξης Κούγιας συνομίλησε σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα με τους γονείς του 19χρονου Άλκη. Ήταν η πρώτη φορά που τους συνάντησε μετά τη δολοφονία που πάγωσε τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Όπως είπε οι άνθρωποι που θρηνούν το παιδί τους, του μίλησαν τόσο για την αγάπη του γιου τους, για τον Άρη, όσο και για τους φόβους που έχουν για την έκβαση της υπόθεσης.

«Είμαι συγκλονισμένος από τη συνάντηση που είχα με αυτούς τους ανθρώπους. Με γέμισαν φωτογραφίες και μου μιλούσαν για τον Άλκη. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν αλλά υπάρχει δικαιοσύνη» είπε αρχικά ο ποινικολόγος μπροστά στις κάμερες.

Οι συλλήψεις καθυστερούν και ο 23χρονος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας έχει στο πλευρό του, έναν γνωστό δικηγόρο. «Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, όπως και η σύζυγός του. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και ανησυχούν. Και τότε ήταν το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον» ανέφερε.

«Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να έρθουν στο δικαστήριο όπως και οι γονείς των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν. Είναι φοβισμένοι για την έκβαση της υπόθεσης αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένοι μέχρι να δουν τους δολοφόνους να καταδικάζονται.»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες δέχεται και ο ίδιος απειλές. «Υπάρχει τρομοκρατία και άρχισαν οι απειλές και σε εμένα προσωπικά. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και με ύφος μου είπε «γιατί λέω για εγκληματική οργάνωση». Του απάντησα γιατί είναι εγκληματική οργάνωση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button