Μπάσκετ

Καταγγελία για το άρθρο 99 έκανε ο Πετράτος

Καταγγελία για κατάπτωση του άρθρου 99 έκανε σήμερα ο νομικός, Νίκος Πετράτος, εκπροσωπώντας πέντε παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν εισπράξει εδώ και μήνες τις προβλεπόμενες δόσεις.

Πρόκειται για μια σοβαρή εξέλιξη, ίσως την σοβαρότερη από όλες τις εκκρεμότητες που έχει η ΚΑΕ, διότι αν και εφόσον προχωρήσει αυτή η καταγγελία, τότε ο Άρης θα έχει μπει στην πιο μεγάλη περιπέτεια από την ημέρα που δημιουργήθηκε η νέα ΚΑΕ.

Την καταγγελία υπογράφουν οι Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Αργυρόπουλος, Φάνης Κουμπούρας, Δήμος Ντικούδης, Αντριου Μπετς καθώς επίσης και ο ατζέντης του τελευταίου. Σε όλους οφείλονται δόσεις πέντε μηνών, στον Μπετς οφείλονται επτά μήνες.

Η διοίκηση του Νίκου Λάσκαρη θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 27.500 ευρώ μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, είτε να έρθει σε νέο διακανονισμό για σταδιακή καταβολή των οφειλομένων.

Αν εκπέσει η ΚΑΕ από το άρθρο 99, σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της για να διατηρηθεί στον πτωχευτικό κώδικα, τα χρέη επιστρέφουν στην αρχική μορφή τους και ο κίνδυνος διάλυσής της είναι ορατός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button